3,6 vivino

HENRI EHRHART PINOT GRIS ALSACE

85,00 kr
  • Køb 6 for 68.95 pr. fl. og spar 19%

 

"The Gris"

Pinot Gris druen er en af de mast populære druer i Alsace. Med dens gode fylde og ikke for tørre smag falder den i manges smag.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
DruerPinot Gris
God TilFed Fisk, Fisk
År2018
Alkohol13 %
Vivino3,6
48 stk. På lager
Duft

I glasset fremstår Henri Ehrhart Pinot Gris frisk med moden frugt som blommer, pære, citrus og honning

Smag

Vinen er fyldig med dejlig frugt og en velintegreret syre. 

Eftersmag

Afslutningen er frugtig med en god struktur.

Beskrivelse

Henri Ehrhart Pinot Gris er fremstillet på druen af samme navn. Druen er kendt under flere navne afhængig af, hvor den dyrkes. Den franske Pinot Gris drue resulterer ofte i vine med sødme og fylde, da druerne høstes senere og derfor indeholder mere sukker.

Område og Producent

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”