Hendricks Gin

295,00 kr

 

'Mr. Gin'

Nogle vil sige, at Gin er kommet for at blive. En retorik, der lige nu er til at forstå, da gin toget buldrer derudaf. Herhjemme i gamle Danmark har gin aldrig været mere populært og gin er nu meget mere end gin & lime, samt selvfølgelig gin & tonic

TypeGin
LandScotland
Alkohol41,4 %
24 stk. På lager
Duft

I Hendrick´s Gin indgår der 11 forskellige ingredienser, ligefra enebær til lemon, koriander og appelsin. Hendrick´s Gin har en udpræget duft af enebær og de forskellige planter, som bruges.

Smag

Hendrick´s Gin er kendt for sin bløde smag og virker på den måde ekstra sofistikeret og feminin. Smagen er tør som den bør være og det er her, at citrus kommer til overfladen.

Eftersmag

Eftersmagen er dejlig med rose og agurk. Også et specielt kendetegn for denne gin.

Beskrivelse

Gin-klubber skyder op over hele landet og er nu snart ligeså populære som rom og whisky-klubberne. I det hele taget er danskernes interesse for hvad de putter i hovedet, direkte lodret stigende og tager vi gin som produkt, er der her virkelig noget at sætte sig ind i. Den gamle opfattelse af, at gin er gærede enebær er helt forkert og det er netop denne gin udtryk for.

Se en lille opskrift på Hendriks gin HER

Se Hendricks hjemmeside HER

Område og Producent

Hendrick´s Gin er et varemærke under det skotske firma William Grant & Sons og har kun været etableret siden 1999, men fik som noget usædvanligt allerede udnævnelsen, som verdens bedste gin i Wall Street Journal i 2003. Kendte er de også for deres specielle flaske som ligner en flaske der i gamle dage stod på hylderne i datidens apoteker.

Destilleringen foregår på to forskellige stills. En yderst sjælden Carter-Head Still og en meget gammel pot still fra 1860 bygget af Bennett, Sons & Shears. De to stills producere meget forskellige gin stil, da de i deres opbygning er meget ulig. Disse stills giver ejeren den alkohol han gerne vil have til sin gin og derfor er det så ultimativ vigtig del af gin fremstillingen, at disse pot stills fungere efter de opskrifter master blenderen gerne vil have overført til flasken.