Grandes Serres - Côtes du Rhône

98,00 kr
  • Køb 6 for 510 og spar 14%

 


'Stærk tobak'


Grandes Serres har specialiseret sig i vine fra det sydlige Rhône-dalen, især områderne Châteauneuf du Pape, Gigondas og Vacqueyras.


Her er det vinen Les Portes du Castelas, som har fået meget fine anmeldelser. Det er virkelig High Value vin til små penge.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Land Fransk
Fylde Frugtig, Meget Kraftig, Tør
druer Grenache, Mourvèdre(Monastrell), Syrah/Shiraz
God Til Grillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Stærke Oste
År 2015
Alkohol 13,5 %
Vivino 3,5
Beskrivelse

Detaljer

Med et ny, entusiastisk team fuldt engageret i vin regionen, tilbyder Grandes Serres omhyggeligt fremstillede signatur vine. Fuld kontrol i vinmarkerne, samt topmodernet kældre og produktionsfaciliteter gør vinene fortryllende, elegante, frugtdrevne og langt levende, der afslører den fulde kompleksitet og dybde af de store sydlige Rhône vine.

I glasset

Detaljer

Flot granatrød farve med masser af frugt i næsen. Smagen er kraftig og vil overraske dig meget. Udover den kraftige smag er der tydelige nuancer af moden frugt og tanniner. ET super køb
Område og Producent

Detaljer

Druerne til denne vin og som er på flere forskellige druesorter, kommer fra vinmarker som er kultiveret på biodynamisk facon. Markerne findes i landsbyerne omkring Plan de Dieu, Séguret og Vaison La Romaine. Vinene er meget komplekse, generøse og opulente.