Gourry de Chadeville, "Special Edition, Y’Quem", Cognac 20cl.

Ikke på lager

354,50 kr

'Un petit'


Englene synger altid i byen Cognac. Hvorfor gør de så altid det? Jo, op til halvdelen af alkoholen forsvinder op i den blå luft, fra destillerierne. Samtidig vil du mange steder, ude som inde opleve sorte vægge eller mure, hvor en bestemt skimmelsvamp, som lever af alkoholen holder til…..

Læs mere
Type Cognac
Land Fransk
Alkohol 40 %
Beskrivelse

Detaljer

 

Denne Cognac er speciel, derhen at den har ligget på fade, som er blevet brugt til lagre den verdensberømte vin fra Sauternes, Chateau Y’Quem. Det er simpelthen en Cognac i verdensklasse og som kun sælges i små flasker på 20 cl…….

OBS: Husk produktet kun findes i 20 cl. flasker og at vi har meget få flasker. Derfor kan produktet være udsolgt inden vi har kunnet nå at opdatere på web-shoppen

www.gourry.fr/

Område og Producent

Detaljer

Cognachuset Gourry de Chadeville er ikke særlig kendt uden for Frankrig. Grunden er enkel: En meget begrænset produktion og en konstant efterspørgsel fra franske connaisseurs, minimerer den mængde, der kan afses til eksport. Det familieejede Gourry de Chadeville er med andre ord så langt fra en standardiseret lufthavnscognac, man kan komme. Gourry de Chadeville har gennem næsten 400 år lavet cognac i byen Segonzac og har med deres markbesiddelser i Grande Champagne (navnet har intet at gøre med den kendte mousserende vin!) det perfekte grundlag for at lave cognac i verdensklasse. Fra deres V.S. til deres Paradis er alle deres cognacs 1er Cru du Cognac – hvilket betyder, at de kommer fra de allerfineste markområder. Som verdens ældste cognac-hus – fra 1619 (!) – ligger huset selvfølgelig inde med et enestående lager af gammel cognac. Der tilføres nogle af de yngre blends for at fremelske den intense og nuancerige smag, der er Chadevilles adelsmærke. Gennemsnitsalderen er i alle blends derfor væsentligt højere end normalt – og det smages! Ejeren Pierre Gourry siger: ”Vi producerer kun 20.000 flasker om året, men vi kunne nemt sælge langt mere. Det ville bare betyde at vi skulle forcere rotationen af de gamle cognacer i kældrene, og så kan vi ikke lave ordentlig cognac om nogle få år. Det ønsker vi ikke.”