3,9 vivino

Goldschild Riesling - Kabinett - Schlossberg Mosel

89,00 kr

 

"Liebe dich"

I snart 20 år har de tyske vinavlere i Mosel stort set ikke lavet dårlige årgange. Det varmere klima gør lige nu forskellen. Stadig har vi dog den fornøjelse at Riesling druen ikke smager bedre noget sted i verden. Her en Kabinett vin, som er den laveste sødmekategori. Dvs. at sødmen og syren balancere ideelt og det er en vin som kan bruges til mange former for mad. Lige fra dessert til fisk og ikke mindst terrassen. 

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
OmrådeMosel
FyldeFrisk, Frugtig, Halv Tør
DruerRiesling
God TilAperitif, Dessert, Fisk, Frugt, Salat
År2017
Alkohol9 %
Vivino3,9
52 stk. På lager
Smag

Frisk og delikat med fine noter af lime og æble. En skønhed i ethvert glas

Beskrivelse

 Mosellands Goldschild er en serie af vine i særklasse og allerbedste kvalitet. Moselland Riesling Kabinett er en lettere sød Riesling lavet på omhyggeligt udvalgte druer. Vinen er elegant og frisk med dejligt frugtaromaer.

Vinhusets hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
Denne årgang er højere bedømt end alle andre årgange af denne vin.
 
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 300 bedømmelser
Foto:.Foto:.Foto:.Foto:.Foto:.
Foto:.Foto:.
Område og Producent

Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet.

På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin. Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.