3,7 vivino

Georg Albrecht - Riesling vom Rotliegenden

149,00 kr

 

'Mein gott'

I begyndelsen af det 18 århundrede, rejste Napoleon langs Rhinen for at få finansieret hans mange krige. Her solgte han mange besiddelser og således også i Nierstein. Familien Schneiders forfar Kaspar, benyttede sig af muligheden og købte af Napoleon den nuværende vingård, hvor familien har dyrket, lavet og solgt vin lige siden.

Indhold i CL75
TypeHvidvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
OmrådeRheinhessen
FyldeFyldig, Tør
God TilFisk, Lyst Kød
DruerRiesling
År2014
Alkohol12,5 %
Vivino3,7
Duft

Duft af hvide blomster og bare så ren og klar

Smag

Mineralsk smag med ren Riesling

Beskrivelse

Du burde smage denne fantom af en vin, som bestemt ikke er særligt dyr i forhold til prisen.
Tysk vin er stadig noget undervurderet, men vi her i Wineboutique elsker tysk vin og håber, at vi langsomt, men sikkert kan udvide det tyske sortiment, men smag nu først denne....

 www.schneider-nierstein.de/en/

Område og Producent

For 3 år siden blev det så den ottende generation, som tog over og nu er det Ursula Schneider og hendes mand Steffen Müller, der har ansvaret. Sammen med resten af familien laver de hvert år supervin fra de godt beliggende skrænter langs Rhinen. (Se billeder af vinmarkerne og familien i galleriet til venstre.) På disse skrænter findes den røde skifer (se etiketten= Rotliegenden), samt lerjord og kalkmergel og disse jordtyper giver vinen en uhyre fin karakter og Riesling vinstokken elsker det.  På bjerget “Roten Hang”, hvor vinen kommer fra, får vinen morgenens første varme solstråler og disse solstråler varmer med det samme, den røde skifer op. Om aftenen når skyggerne falder, er disse skifer sten stadig varme og det gør vinen godt. Vinene fra Roten Hang smager og dufter fantastisk. De beskrives som mineralske og frugtrige med fremtrædende, delikat aroma af fersken og abrikos.