3,9 vivino

Gattone - Montepulciano D'Abruzzo - Økologisk

115,00 kr
  • Køb 6 for 85.00 pr. fl. og spar 27%

 

"Øko er go"

Gattone, en vin som dyrkes af specielt udvalgte Montepulciano druer og derefter modnet på franske egefade, for at få lidt mere kompleksitet.

 

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandItaliensk
OmrådeMontepulciano D'Abruzzo
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
DruerMontepulciano
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2020
Alkohol13,5 %
Vivino3,9
24 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Dette er en rig og fyldig vin med silkebløde tanniner. Mørke kirsebær i duft og smag, såvel som noter af chokolade og krydderi.

Beskrivelse

Lige i hjertet af Abruzzo og i bakkerne omkring den gamle by Chieti, dyrkes druerne, som er montepulciano, til denne vin. En vin som er i perfekt balance med naturen. Briserne fra det nærliggende Adriaterhav er med til yderligere at give druerne og vinen karakter og en meget velafbalanceret syre.

En lille video fra Abruzzo HER

Hvad anmelderne siger

 

★★★★★★ Den korte avis

90 point & ‘Fremragende til prisen’ vinhulen.dk

Abruzzo på Italiens østkyst er hjemsted for vine, der både har nerve, saft og fylde. Vækstbetingelserne er perfekte og vinden fra Adriaterhavet gør det nemt at dyrke økologisk, som er tilfældet her.

★★★★★★ Den korte avis
Vinen kommer fra Abruzzo-regionens centrale vinmarker, der klimatisk påvirkes af Adriaterhavet. Den er fremstillet på økologiske druer, der er modnet i franske egetræstønder for at sikre kompleksitet. Det er en af den slags vine, som passer til fortrinligt til alle pastaretter

90 point & ‘Fremragende til prisen’ vinhulen.dkViolet og tæt. Duften rummer helt friske frugtnuancer af kirsebær i duften. Meget eksplosiv duft med dybde. Smagen er blød og fyldig med masser af kirsebær, stenfrugt og bittertoner i helt frisk stil med saftighed. Koncentreret frugtbombe med super balance mellem tyngde, syre og tanniner. Sætter virkelig sit aftryk i munden med klingende velsmag og kraft. Vinene er økologisk og organisk og ret imponerende. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen.