Game of Africa, Semillon / Chardonnay

48,00 kr
  • Køb 6 for 228 og spar 21%

 


'De vilde og villige'


Flot udstyr og stor smag – Sydafrika fortjener opmærksomheden. Vi har fundet vores all round vin der….

Læs mere
cl75
TypeHvidvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
FyldeFyldig, Let
God TilFisk, Lyst Kød
druerChardonnay, Semillon, Viura
Alkohol13 %
Beskrivelse

Detaljer

En vild oplevelse? Prøv vores WILD SELECTION vine!Druerne til denne vin kommer fra kystregionen i Sydafrika. Til denne vin er benyttet lige dele Semillon og Chardonnay.Hvad anmelderne siger

Detaljer

KUNDERNE SIGER

Kamma & Grethe : Vi tager tit til Tyskland efter denne vin, men nu har vi set vi kan få den i Wineboutique til en rigtig god pris. Den er bare god….

Carl Pedersen: Jeg har den altid og servere den til mine gæster. Jeg synes pris og kvalitet er i top.

25 kunder i smagepanelet gav både rødvinen, samt den hvide og roséen topkarakter og de kaldte vinene for BEDSTE KØB.

Lars fra Skødstrup: Vi brugte vinen til vores barns konfirmation og vi var yderst tilfredse og når man har et begrænset budget er det dejligt, at vi kan finde en sådan vin til sådan en pris.

I glasset

Detaljer

Semillon-druen er en meget aromatisk drue der giver masser af friskhed og frugt i vinen. Chardonnay-druen er mest kendt fra Bourgogne hvor den fremstiller store kraftfulde hvidvine. Kombinationen af de to druer resultere i en vin med elegant balance. Game of Africa, Semillon/Chardonnay fremstår flot klar i glasset med pæne gule nuancer. Duften er præget af friske druer. Smagen er let fyldig med en god frisk frugt. Eftersmagen er ren med en let frisk frugtsødme. Denne vin er en god ledsager til “alt godt fra havet”, kylling og lette kødretter. Anbefales af vores kunde smagepanel.