Game of Africa, Pinotage Rosé

48,00 kr
  • Køb 6 for 228 og spar 21%

 


'De vilde og villige'


 


En funklende klar rosé med en liflig duft af friske jordbær og frem for alt sol og sommer!

Læs mere
cl75
TypeRosé
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
FyldeFrisk, Halv Tør, Let
God TilFisk, Salat
druerPinotage
Alkohol12,5 %
Vivino2,9
Beskrivelse

Detaljer

 Druerne til Game of Africa Pinotage Rosé kommer fra kystregionen i Sydafrika: Western Cape, hvor klimaet for fremstilling af rosévin er perfekt.
Vinen er fremstillet på Pinotage druen. Pinotage druen er Sydafrikas nationaldrue og dens historie går tilbage til 1925, hvor en professor eksperimenterede med at krydse de to franske druesorter Pinot Noir og Cinsault. Derved fremkom den nu så kendte Pinotage drue.

 

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

KUNDERNE SIGER

Kamma & Grethe : Vi tager tit til Tyskland efter denne vin, men nu har vi set vi kan få den i Wineboutique til en rigtig god pris. Den er bare god….

Carl Pedersen: Jeg har den altid og servere den til mine gæster. Jeg synes pris og kvalitet er i top.

25 kunder i smagepanelet gav både rødvinen, samt den hvide og roséen topkarakter og de kaldte vinene for BEDSTE KØB.

I glasset

Detaljer

Dejlig frisk rosé med duft af jordbær og ribs. Server den iskold og du har en god og billig rosé, som er alle pengene værd.
Område og Producent

Detaljer

Game of Africa Pinotage Rosé er en frisk vin med en dejlig smag af sommer og modne druer og god blød frugt. En lang frugtfyldt eftersmag med god tæthed og fin længde viser en vin i perfekt balance. Vinen har en indbydende frugtig bouquet af røde bær og er en oplagt ledsager til salater, alt godt fra havet, retter med fjerkræ eller blot et glas i godt selskab. Anbefales af vores kundesmagepanel.