Four Pillars Gin - Australien, Gaveæske

495,00 kr

 


'En + tre'


Australsk gin i topklasse. Du kan købe den som enkelt produkt, men her er det i en flot gaveæske, hvor du også får 3 Pomadori Tonic. Netop denne tonic passer rigtig godt til denne gin.

Læs mere
Type Gin
Beskrivelse

Detaljer

   Den prisbelønnede Four Pillars Rare Dry Gin fra den australsk producent Four Pillars Distillery, er udformet til at levere den bedste af alle verdener: en perfekt, klassisk gin, der ville fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker. Det er let krydret, men med store citrus noter, en virkelig moderne australsk gin.

Ukonventionelt Four Pillars bruge hele appelsiner, men som australske citrus er meget aromatisk det understøtter spicier planteekstrakter som kardemomme. Four Pillars Sjælden Tør Gin blev tildelt dobbelt guld ved San Francisco verden Spirits Competition 2014.

Four Pillars hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Har vundet dobbelt guld i både 2014 og 2016 som den eneste gin fra Down under.

I glasset

Detaljer

I næsen er Four Pillars Rare Dry Gin kraftig og krydret med tydelige noter af tør enebær, stjerneanis og en anelse koriander. I munden er ginnen tilsvarende anderledes med kraftige noter af enebær og anis. Ginnen er hele vejen frem til eftersmagen fyldig og krydret med underspillede noter af kanel og citrus, og man fornemmer den varme, som tasmanske peberbærblad er med til at skabe. Eftersmagen er relativ kort med masser af krydderier og svag appelsinsødme.
Område og Producent

Detaljer

Four Pillars blev grundlagt af Cameron, Matt og Stuart, efter at de havde rejst rundt i det meste af USA for at få inspiration. De tog al erfaringen med til Australien hvor de i 2013, ved hjælp af crowdfunding åbnede ginfirmaet. Et gammelt tysk destillationsapperat laver i byen Healesville dejligt og kvalitetsfyldt gin. Valget til Four Pillars gin er faldet på ti botanicals: enebær, korianderfrø, angelikarod, kardemomme, lavendel, kanel, stjerneanis, friske hele appelsiner, tasmansk peberbærblade og lemon myrtle. De tre sidstnævnte er klart de mest interessante af de ti. De friske appelsiner er fra Australien, og er ifølge MacKenzie langt mere aromatiske end appelsiner fra andre dele af verden. De tasmanske peberbærblade skaber en vis mængde varme i ginnen frem for de forventede kraftigt krydrede noter, og lemon myrtle er en australsk substitut for den traditionelle tørrede citronskal. Resultatet er en anderledes og moderne gin med et udpræget australsk udtryk (vil jeg mene). Det gælder både i smag, udtryk og udseende.