3,8 vivino

Fly By - North Coast Californien - Merlot

195,00 kr
  • Køb 6 for 99.50 pr. fl. og spar 49%

 

"Easy Merlot"

En gang var Merlot særdeles populært i Danmark og faktisk er der aldrig blevet solgt så lidt Merlot som nu. Det er synd. Nogle af verdens bedste vine er på Merlot og tager man over sundet til Californien, findes der vine, som er særdeles drinkable og fantastiske til grillmad og barbeque. Her har du en som virkelig er god og et superkøb til pengene. En rigtig god Merlot til under 100 fra "OVER THERE" er særsyn. Skynd dig at køb - dette er et restparti

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeCalifornien
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerMerlot
God TilGrillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2016
Alkohol14 %
Vivino3,8
108 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Fly By Merlot giver dig smag af sorte bær, lidt syltetøj, chokolade og en fin integreret og let krydret egetræ. Vinen er fyldig og med balancerede tanniner, som gør den perfekt til rillet lam og oksekød.

Beskrivelse

Vores vinindkøber har haft snuden i jorden eller luften, hvem ved, og fundet en dejlig North Coast California Merlot. Et lille restparti på et par hundrede flasker går hurtigt, så tag og køb 6 flasker til suveræn pris. Vinene er fra Corona nedlukkede restauranter

Fly By Merlot giver dig smag af sorte bær, lidt syltetøj, chokolade og en fin integreret og let krydret egetræ. Vinen er fyldig og med balancerede tanniner, som gør den perfekt til rillet lam og oksekød.

 

Hvad anmelderne siger

Claude skriver om denne vin på Vivino:

⭐️⭐️⭐️⭐️ Excellent Napa Valley Merlot, and this opinion is coming from a person who isn’t exactly the biggest Merlot fan (except in the case of a Bordeaux blends). ????: vanilla, nutmeg, blackberries ????: ruby, light translucency ????: good acidity, Cherry cough syrup, pepper followed by tight tannins -Finish: fruit abounds, followed by an alcohol finish. Surprisingly, for a California Merlot, this is medium to full bodied wine that doesn’t overwhelm the senses yet is still assertive in it’s flavor profile.

Og her en mere:

5 out of 5 stars.

Best I've tasted

I've been drinking Cabernet Souvignons went to an ABC and an employee introduced me to Fly By Merlot. This Merlot is not very dry, it is smooth, berry flavor, not too sweet and not too dry. I wish I could buy a gallon.

Område og Producent

Californiens  nordkyst  AVA er enorm og dækker mere end 3 millioner acres (1,2 millioner ha) jord nord for San Francisco. Dens store størrelse bør dog ikke tages som en indikator for lav kvalitet eller mangel på regional identitet - området er hjemsted for nogle af vinverdenens mest værdifulde og karakteristiske ejendomme. Napa Valley , Sonoma Valley,  Russian RiverStags Leap  og Carneros distrikter - aristokratiet af amerikansk vin - er alle placeret her i den nordlige kyst.

Det store antal respekterede AVA'er beliggende inden for nordkysten betyder, at vin af høj kvalitet fra området typisk ikke er mærket som 'nordkyst', men med titlerne på disse mere prestigefyldte, lokaliseringsspecifikke områder. De fleste vine med AVA-titlen 'North Coast' er masseproducerede blandinger fremstillet af druer høstet i flere af AVA's regioner.

Nordkysten AVA måler et langt, groft kantet rektangel, 195 km fra nord til syd og omkring halvdelen af ​​det fra øst til vest. Andre vinregioner i denne skala afgrænses normalt ved hjælp af politiske eller administrative grænser såsom amts-, stat- eller landegrænser, som ikke har nogen egenart for vinproduktionen. Imponerende er dette ikke tilfældet her. North Coast AVA-grænserne er næsten udelukkende defineret af topografi , hydrografi og andre geografiske faktorer, som alle i sidste ende har deres indflydelse på vinkvaliteten.

På trods af ovenstående skal navnet 'North Coast' tages i sammenhæng. Selvom nogle dele af AVA ligger flere hundrede meter over havets overflade og mere end 80 miles (80 km) fra den nærmeste strand, skelner navnet nyttigt området fra de meget varmere, tørrere indre områder: Central Valley og Sierra Foothills .

Det er umuligt at give en kortfattet, dækkende beskrivelse af geologi og klima for et så stort område, men der er nogle få generaliseringer, der gælder for alle nordkystvingårde. Som det kan forventes i et bjergområde tæt på kysten af ​​et stort hav, er sommertemperaturerne her betydeligt lavere (og vintrene mærkbart mildere) end dem, der opleves længere inde i landet. Afkøling af kystvind, forfriskende tåge og sprød bjergluft er alle de vigtigste ingredienser i North Coast terroir . Hver af disse hjælper på en eller anden måde med at afbalancere den konstante, der påvirker alle vinmarker her: varmt, lyst Californien solskin.

Druesorterne, der dyrkes omkring Nordkysten, er de samme som dem, der dyrkes over hele Californien som helhed. Den åbenlyse konge og dronning her er Cabernet Sauvignon og Chardonnay , der tilsammen udgør omtrent halvdelen af ​​alle beplantninger. Andre markante sorter inkluderer Zinfandel (i varmere områder) Pinot Noir (i køligere områder), Merlot og Sauvignon Blanc .