Tilbud

Esencia de Fontana - Syrah - D.O. Uclés

Tilbuds Pris: 38,00 kr

Før Pris: 89,00 kr

 


'Syrart'


Syrah druen giver dig altid value for money. En god madvin, hvor du tit vil opleve at vinen faktisk bliver bedre. Syrah er en gammel fransk druesort, men findes med super resultater over hele verden. Der er stort set intet vinland, som ikke et eller andet sted har beplantet den.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
druerSyrah/Shiraz
God TilBløde Oste, Grillede retter
År2016
Alkohol13,5 %
Vivino3,3
Beskrivelse

Detaljer

Denne vin er produceret af 100% Syrah-druer, der er dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen i Castile-La Mancharegionen
i det centrale Spanien. Om sommeren er her rigtig varmt og om vinteren kan her til gengæld blive rigtig koldt. Mange af Spaniens vine kommer herfra og de er populære fordi, at de altid smager godt og er et godt køb.

I glasset

Detaljer

Det er en flot vin med en dybrød farve med et lilla skær og intens duft af modne brombær og noter af krydderier. Fyldig og saftig frugtsmag, fine tanniner samt en frisk, lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra Bodegas Fontana, som er et familiefirma med stolte traditioner og over 30 års erfaring i vinbranchen. Bodegas Fontana, der er i Cantarero Moralesfamiliens eje, ligger ca. 100 km sydøst for Madrid i Spanien og råder over 500 hektar vinmarker i Cuenca-provinsen i Castile-La Mancha-regionen i det centrale Spanien.