Ernst - Toscana - Økologisk

Ernst - Toscana - Økologisk
98,00 kr
  • Køb 6 for 510 og spar 14%

 


'Øko Toscana'


En dejlig blød og rund vin med en lethed og elegance. Du drikker økologi og om du kan smage det, ved vi ikke, men tanken er god.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Økologisk
Land Italiensk
Fylde Blød og Rund, Frisk, Tør
druer Merlot, Sangiovese
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År 2016
Alkohol 13,5 %
Vivino 4,0
Beskrivelse

Detaljer

Toscanas helt klassiske drue er Sangiovese, som udgør hovedbestanddelen i Toscanas mest kendte vin Chianti. Her er den i en blend med Merlot.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Vinen efterlader helt tydelige indtryk af brombær og kirsebær både i duft og smag. Vinen er harmonisk med fine afrundede noter af violer og søde krydderier. Blød og frugtig i smagen med en dejlig vedholdende eftersmag. En perfekt ledsager til retter fra det italienske køkken. Serveringstemperatur 18-20ºC.
Område og Producent

Detaljer

Toscana er én af Italiens mest innovative og dynamiske vinregioner, men sådan har det ikke altid været. I mange år var området mest kendt for bastflasker med mere eller mindre underlødig Chianti-vin. Her, i ét af Italiens smukkeste hjørner, på Monte Cetonas skråninger grundlagde familien Barbanera i 1938 deres familiefirma. Området Valdichiana ligger midt i Toscanas åndeløst smukke landskab. I dag fremstår Barbanera som en dynamisk, moderne virksomhed med eksport til det meste af verden. Oprindeligt koncentrerede familien sig om vine fra Toscana, men den stigende efterspørgsel efter vine fra Italiens øvrige regioner førte til en udvidelse af Barbaneras produktportefølje, som nu også omfatter vine fra andre italienske områder. Ikke ufortjent har Barbaneras vine de seneste år opnået adskillige udmærkelser og medaljer. Ét af de helt store resultater er Vecciano Toscana Rosso 2011, som af Luca Maroni blev kåret som "Best Red Wine of Italy" i hans guide "Annuario dei Migliori Vini Italiani 2014" (The 2014 yearbook of the best Italian wines).