Earthquake Old Vine Zinfandel

Earthquake Old Vine Zinfandel
225,00 kr

'Shaken not stirred'


I 1906 blev San Fransisco ramt af et enormt jordskælv. Netop det år blev der på en mark i Lodi distriktet lidt østligere, tilplantet Zinfandel druer og netop fra den mark høstes druerne i dag til den vin her. EARTHQUAKE.

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Nordamerikansk
Fylde Fadpræget, Frugtig, Halv Tør, Kraftig
God Til Grillede retter, Rødt Kød, Skimmel Ost, Vildt
druer Zinfandel
År 2013
Alkohol 15,5 %
Vivino 4,1
Beskrivelse

Detaljer

2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonnay og Pinot Noir.
De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober.
Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet, men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet og med de moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre.
Vinen er lavet på Zinfandel-druer med en smule Petite Sirah. Efter gæring har vinen modnet i 12 måneder på egetræsfade.I glasset:
Earthquake Zinfandel er et kraftværk af en vin. Super lækker, fyldig med smag af svesker og modne bær, der afsluttes af lidt krydderier.
Eftersmagen er rund, blød og vedvarende med karakteristiske tanniner.


Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Årgang 2013
The Wine Advocate (Robert Parker) - 91 point

Unified Wine & Grape Symposium 2016 - Michael David Winery named Winery of the Year 2015

I glasset

Detaljer

Earthquake Zinfandel er et kraftværk af en vin. Super lækker, fyldig med smag af svesker og modne bær, der afsluttes af lidt krydderier. Eftersmagen er rund, blød og vedvarende med karakteristiske tanniner. Nyd vinen til f.eks. rødt kød, Osso Buco eller til oste. Serveringstemperatur 16-18°C.
Område og Producent

Detaljer

Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et middelhavsagtigt klima. Kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.