Duncan Taylor - Uitvlukt - Guyana 1998

995,00 kr

 

"Do the Rum"

Duncan Taylor er en af verdens bedste uafhængige aftapperer. Han køber de bedste rom fade i eksempelvis Caribien eller Sydamerika og får disse fade fragtet til residensen i Skotland.

Denne Uitvlugt 1998 Guyana er en single cask rom fra fad nr. 35 og der er kun flasket 258 stk. Rommen holder 52,7 % og er ikke kold filtreret eller tilsat sukker eller farve - selvfølgelig

TypeRom
Indhold i CL70
LandGuyana
Alkohol52,7 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

Rommen er fra det vel nok mest berømte destillationsapperat i verden og du behøver at smage dette vidunder og som ovenikøbet er til en fornuftig pris.

Se Duncan Taylor's hjemmeside HER

Område og Producent

Duncan Taylor & Company har som whiskyforhandler en af ​​de største privatejede samlinger af sjældne skotske whiskyfade. Selskabet har igennem tiden opkøbt whisky fra mange forskellige skotske destillerier, og har i årtier lagt disse til side. De senere år har Duncan Taylor sendt mange af disse fade på markedet, og derved stillet udsøgt whisky til rådighed for whiskykendere i hele verden.

Den spirende popularitet indenfor kvalitetsrom, og i særdeleshed inden for single cask kategorien, har gjort at Duncan Taylor i dag ikke kun er opkøber af whisky. Rom er blevet en del af Duncan Taylor familien, og de har siden 2012 udviklet deres sortiment af eksklusive aftapninger, som hovedsagligt er opkøbt i Caribien.

I serien af Duncan Taylor Single Cask Rum er alle aftapningerne flasket ved fuld fadstyrke. Dvs. at rommen ikke er tilsat vand efter endt fadlagring, og at aftapningerne i denne serie ofte holder en meget høj alkoholstyrke. Som navnet indikerer er der naturligvis tale om enkeltfadsaftapninger, hvilket betyder at alle rom i serien er produceret i meget få eksemplarer, og på denne måde ligeledes er ekstremt eksklusive qua deres sjældenhed.

Ikke to fade er 100 % ens og derfor er hver Duncan Taylor Single Cask aftapning unik. Du får masser af gennemsigtighed på disse produkter – etiketten er nemlig fyldt med information om indholdet. Både land, destilleri, dato for destillering, destilleringstype, dato for aftapning, fadnummer, alkoholprocent helt ned til decimal samt antal flasker tappet, findes på flasken. En rigtig nørderom! I disse aftapninger er der ikke tilsat vand, sukker, farve eller andre tilsætningsstoffer efter fadlagringen. Dette er ren og usminket rom, hvor den rene og elegante smag fra de individuelle fadlagringer kommer til udtryk. Rom i særklasse!