4,4 vivino

Duca d' Aragona - Vini Candido - Salento IGT - Puglia

250,00 kr
  • Køb 6 for 195.00 pr. fl. og spar 22%

 

"Il Duca"

Med denne vin og flere fra samme hus som vi har i sortimentet, giver Candido os en palette af vine, hvor udgangspunktet er den dejlige Negroamaro drue. I disse år tilplantes der rigtig mange vinmarker med Negroamaro druer. Man har fundet ud af, at man kan lide dens charme, farve, kraft og fylde. Candido går et skridt længere og laver virkeligt fint vinhåndværk og disse vine vi har derfra er nogle vi ynder at drikke, når gæster banker på eller man bare skal nyde en god vin.

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådePuglien
FyldeFyldig, Kraftig, Tør
DruerMontepulciano, Negroamaro
God TilGrillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Skimmel Ost
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino4,4
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Vinen fremhæver en smuk rubinrød farve, lys, med orange refleksioner. Den meget intense buket med ren parfume og en delikat duft eksploderer i noter af brændt kaffe, tobak og læder kombineret med balsamisk duft af træ.

tabs-icon2 Smag

Harmonisk perfekt på ganen, det er varmt og stramt.

tabs-icon3 Eftersmag

Overvældende intensitet, som er blivende

Beskrivelse

De afstilkede druer ligger badet i mosten for nogle dage og optager den fine farve og smagsstoffer fra druerne. Gærningstemperaturreguleringen induceret af udvalgte gærtyper foregår over et godt stykke tid og herefter knap et år på fad, som tillader en perfekt harmonisering af aromaerne.

Se en video med ejeren HER og vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento, der stadig er i live den dag i dag takket være brødrene Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De er tredje generation af Candido-familien, og har en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden. Samtidig har de skabt udvikling og dermed dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet.

Candido-familiens filosofi er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer. Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert knowhow og en gennemsyrende passion for hele processen.