Double Dutch - indian tonic

20,00 kr

 

"Twin Towers"

Gin blev opfundet i Holland og hvorfor skulle vi så ikke have en tonic fra landet. Det har vi så fået i denne super tonic som er lavet af tvillingesøsterne Joyce og Raissa.

 

TypeTonic
Indhold i CL20
LandHolland
Beskrivelse

I denne indiske tonicvand tages lige toppen af ​​kinin-smagen med lyserød grapefrugt, og derefter uddybes de nedre toner med et subtil antydning af enebær for at runde kininets vinkelrethed og forlænge tonicens finish, hvilket reducerer den bitre efter -smag, som mange mennesker modsætter sig.

Se deres hjemmeside HER - se en sød video med tvillingerne HER

Område og Producent

Opvokset i Holland er Double Dutch's tvillingestiftere, Joyce og Raissa.  Når alt kommer til alt kommer de fra ginens fødested! Så hvorfor ikke lave tonic og det gør de til UG.

Men deres kærlighedsaffære til drinks og tonics vendte sig til frustration. Mens verdens indtag af spiritus er fortsat med at vokse, er mixere og sodavand forblevet intetsigende… mindre af en tvilling, mere af en skygge.

Dobbelt hollandsk er resultatet af denne kærlighedsaffære - at forene god alkohol med komplementære mixere, der liver den op og forbedrer. Richard Branson støttede den hollandske dobbeltvision ved at give tvillingerne en Foodpreneur-pris for deres innovative Food and Beverage-mærke.

Fra verdens bedste mixologer til dem, der foretrækker deres G&T i sofaen derhjemme, har de dobbelt hollandske tvillinger skabt revolutionerende miksere for at intensivere nydelsen af ​​spiritus eller for bare at nyde den alene

Dobbelt hollandsk er meget mere end det dobbelte af smagsfølelsen, det er en helt ny verden af ​​læskedrikke. Fra deres hjerter til dine glas.