3,2 vivino

Dornfelder Spätburgunder trocken - Mosel

80,00 kr

 

'Rød fra Mosel'

Vi har haft stor succes med vine fra det fine kooperativ Moselland i de lige så fine vindistrikter ved Moselfloden. Her det nyeste vin på stammen derfra. En dejlig rødvin til en yderst fornuftig pris. En vin som overrasker dig.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
OmrådeMosel
FyldeFyldig, Tør
DruerDornfelder, Spätburgunder
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2015
Alkohol12 %
Vivino3,2
Beskrivelse

Vinen er produceret på Dornfelder og Spätburgunder. Dornfelder er den mest udbredte af de nyere tyske rødvinssorter. I denne rødvin forenes Dornfelder-druens fine frugt med Spätburgunder i en harmonisk, fyldig og perfekt nydelse.

Hvad anmelderne siger
 
— Ekstra Bladet
 
— Alt om vin
 
 
— Berlin 2017
 
— Decanter
 
— Leisure
 
— Falstaff
 
— Mundus Vini
 
— Jyllands-Posten
 
— FinansBureauet
 
— Politiken
 
— Gastroland
 
— Luca Maroni
 
 
I glasset
Vinen er flot klar rød i glasset, den udfolder sig bedst, når den åbnes en time før servering.En perfekt ledsager til steg, retter med vildt samt til oste.Serveres ved 16°C.
Område og Producent
Moselregionen er Tysklands ældste vinregion. Her dyrkede keltere og romere vin allerede for 2000 år siden, og området er det største, hvor vinen dyrkes på stejle skråninger. På de syd- og sydvestvendte skråninger og terrasser er der et fremragende mikroklima for både vinranker og sjældne planter og dyr.Moselland har hovedsæde ved floden Mosel. Det uforglemmelige flodlandskab har givet vinene deres navne. Moselland er det største vinkooperativ i Rheinland-Pfalz. Firmaet er produktivt, pålideligt og innovativt, og Moselland er i dag én af de førende vinproducenter i Tyskland.