3,9 vivino

Don & Sons - Pinot Noir - Sonoma

250,00 kr
  • Køb 6 for 195.00 pr. fl. og spar 22%

 

'Platinium'

Da vi første gang smagte denne Pinot Noir fra Don & Sons i Sonoma, blev vi overvældet. Skal man sammenligne med en Bourgogne i samme prisklasse, er det langtfra sikkert at kvaliteten er som i denne vin. Pinot Noir druen er druen man elsker at hade og hade at man elsker.

Den er forførende og utro på samme tid. Men denne vin er fantastisk og ganske fortryllende saftig.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeSonoma
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
DruerPinot Noir
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Vildt
År2015
Alkohol14,5 %
Vivino3,9
tabs-icon2 Smag

Ren Sonoma Coast-frugt, dvs. utrolig elegant, raffineret og burgundisk PN. Vokset op på 100% fransk eg, heraf 60% nye fade. Klassisk næse med tranebær, kirsebær, modne jordbær og vilde hindbær. Et strejf af mokka og diskret vanille. Dyb og kompleks.

Beskrivelse

En Sonoma pinot Noir er elegant vin og denne kunne være en idé til den fede julemad. Masser af frugt sødme mod den fede mad er en god medspiller. Vingården Don & Sons har denne vin som en klar reference og det kan man godt forstå.

Produkt video HER

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

★★★★★ Magasinet Status 
94 Point Los Angeles International 
91 Point San Diego International Wine Competition 
GULD San Fransisco Wine Competition 

Don & Sons absolutte referencevin er deres uhyre elegante Pinot Noir på ren Sonoma Coast-frugt. Raffineret og burgundisk PN, vokset op på 100% fransk eg, heraf 60% nye fade. Klassisk næse med tranebær, kirsebær, modne jordbær og vilde hindbær. Hybenrose og spejderhagl og en god mundfornemmelse. Dyb og kompleks.
Selvom Sonoma Pinot Noir er elegant snarere en bombastisk, bør en vin som denne absolut være en af kandidaterne til julemaden. Man vil blive overrasket over hvor godt det matcher! Den meget velrenommerede kritiker fra San Francisco Chronicle, Jon Bonne, var fuld af lovord for vinen, der virkelig skilte sig ud i et felt af Sonoma-pinot'er til op mod tre gange så høj en pris: "The standout in our flight of value-priced Sonoma Coast bottlings, in this case from a mix of Petaluma Gap and Carneros plantings. Delicate and uncomplicated, with some roasted fruit flavors, but also a floral, red-raspberry aspect and ample flesh."

Om tidligere årgang:

★★★★★ Magasinet Status
Dette er Dons & Sons referencevin, og det forstås, når man smager på indholdet. Duften af modne bær følges op af en fyldig rund smag af vanilje, rosiner og peber. De beskedne tanniner gør vinen til en ægte crowd pleaser. "En lørdags vin" som en tester begejstret udbryder - og så bliver det ikke meget større

top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

I over 110 år har familie navnet været synonym med kvalitetsvin i Sonoma. Sonoma er hvor familien altid har boet, har rødder, arbejde og det eneste sted de vil kalde deres hjem. De er stolte over at familie traditionen kan føres og denne vin er med til at vække essensen og ånden i dette sted de kalder deres hjem.