Domaine Sainte Rose - LA CROISADE PINOT NOIR

110,00 kr

 


"Lanquedoc finest"


Vi har efterhånden mange forskellige vine fra det engelsk/amerikanske ægtepar Ruth & Charles. Her er det en super dejlig vin på Pinot Noir druen, som overrasker med sin elegante fremtoning. En elegance som man forventer med denne drue. 


La Croisade er en reference til det Albigensianske korstog i det 13 århundrede, mod de frie tænkende Katarer fra Lanquedoc. Ruth og Charles er således også frie tænkende og går imod hvad der er normale druesorter i Lanquedoc.


 

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
FyldeLet, Tør
druerPinot Noir
God TilFisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Vildt
År2017
Alkohol14 %
Beskrivelse

Detaljer

Domaine Sainte Rose er en familieejet vingård nær byen Servian i Languedoc regionen i Syd-Frankrig.
Deres filosofi er en mere intelligent indgangsvinkel til det at udvælge sine vine. Alt for længe har de traditionelle og bedre kendte vinområder i Frankrig, levet på områdernes omdømme og ikke så meget vingårdens egne vine.

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Ikke anmeldt på Vivino pr. 22 oktober 2018 - Anmeld den gerne

I glasset

Detaljer

Denne vin er den første høst fra de Pinot Noir vinstokke de plantede for 3 år siden. Alle druerne er håndhøstede og koldmacereret for at trække så meget farve og flavour ud før selve gæringen. Vinen blev efter gæringen modnet i 8 måneder i brugte franske ege tønder. Vinen er elegant og moden med aroma af moreller, kirsebær og vilde jordbær. Undertoner ligeledes af solbær og sågar chokolade.
Område og Producent

Detaljer

Domaine Sainte Rose er Charles og Ruth Simpsons vision – halvandet årtis benhårdt arbejde har gjort domænet til et af dem man lægger mærke til. Både deres hvide blends og enkeltdruevine er seriøse kandidater til Sydfrankrigs bedste og de røde er ligeledes både friske, fyldige og velafbalancerede.