3,6 vivino

Domaine Plan du Roy "La Clape" - Lanquedoc

250,00 kr

 

"Heavy Metal"

Udover at være en suveræn vin. Sælges denne vin som en magnum vin og med en meget smuk guld etikette, som gør den velegnet som gave til den kræsne vinnyder, som også gerne vil have en flaske til kælderen.

Også som firmagaver til kunder eller medarbejdere vil denne type være idéel.

TypeRødvin
Indhold i CL150
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeLanguedoc
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Tør
DruerGrenache noir, Syrah/Shiraz
God TilLagrede Oste, Vildt
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,6
Duft

duftende aromaer af mørk kirsebær, blomme, nellike og ristet mandel på næsen

Smag

En saftig smag, der er afrundet og glat, og afsluttes delikat tør. Vinen tilbyder dejlig velsmagende kompleksitet, hvilket gør det til en vidunderlig madpartner.

Beskrivelse

Hvis du elsker vinene fra det sydlige Frankrig, Skal du prøve denne! Smuk, fed og egetræs modnet cuvée af Syrah og Grenache fra en stor Languedoc ejendom.

Domines Plan du Roy, der strækker sig over 20 ha, er beliggende i den prestigefyldte Languedoc-appellation af 'La Clape' med tilnavnet "Isle of Great Wines". Et ideelt match til vildt og stærke oste.

Hvad anmelderne siger
Blandt top 10% af alle vine i regionen (N.V. Årgang)
Område og Producent

I midten af ​​Languedoc området, tæt på Narbonne, sammensætter Plan du Roy et karakteristika over vinene i syd. Vinmarkerne er på tredive hektar. For eksperter i Languedoc-vine er de så fulde af sol og de er bare så vidunderlige.

Med udsigt over Middelhavet er disse vine rige på gourmet-smag og en meget speciel struktur. Domaine's vinproducenter har erfaring og know-how, der gør disse vine til en ægte juvel. De viser hver dag et bestemt talent til at tage sig af vinmarkerne og vælge de rigtige druesorter. Hvert trin i produktionsprocessen undersøges for at producere vine af optimal kvalitet.

Med indflydelse fra havet og god terroir har godset været i stand til at udvikle gode vine. Navnet "La Clape" er blevet prestigefyldt. Vinelskere sætter pris på alle de kvaliteter, der kan findes i disse druer. Vinene fra Domaine du Plan du Roy glæder elskere af frugtagtige og søde smage. Disse aromaer opnås takket være en blanding af druesorter, der fagligt er orkestreret af landets vinproducenter. Vi finder Carignan, Grenache og Syrah. Godsets vinmarker har masser af solskin og havudsigt, men også et enestående arbejde af vingårdens medlemmer gør vinene specielle.  Det vil sige, at man arbejder i en dyb respekt for jorden og druerne. For at respektere miljøet bruges ingen pesticider eller andre giftige produkter. Høsten er manuel og er i overensstemmelse med traditionen. Det forventes, at druerne er modnet. Målet er at bevare druernes rigdom for at overføre dem i vinene og at producere kvalitetsvine. Fremstillingsprocesser er langsommere, og produktionen er bevidst lavere.