4,3 vivino

Domaine Jean-Charles Fagot - Volnay

450,00 kr

 

'Volnay s'il vous plaît'

Med beliggenheden på de gyldne skråninger er du næsten sikker på god vin. Når du så får vin fra Volnay får du samtidig nogle af de blødeste og mest feminime elegante vine fra Bourgogne. Ikke nok med det, så er priserne rimelige, ihverttilfælde når vi taler Bourgogne.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeBourgogne
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Let, Tør
DruerPinot Noir
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Vildt
År2015
Alkohol13 %
Vivino4,3
Beskrivelse

Fagot familien har boet omkring Chassagne-Montrachet i Corpeau siden 1860. Familien har vin i deres blodårer og Jean-Charles Fagot er 3. generation i familien der dyrker vin i Chassagne-Montrachet. 

Vingårdens hjemmeside

Område og Producent
Fagot familien har boet omkring Chassagne-Montrachet i Corpeau siden 1860. Familien har vin i deres blodårer og Jean-Charles Fagot er 3. generation i familien der dyrker vin i Chassagne-Montrachet. Jean-Charles har fulgt i sine forfædres fodspor ved at gå på ”Lycee Viticole de Beaune” (områdets prestigefulde vinskole), men har også haft en musisk karriere og bla. indspillet plader i Los Angeles. Da Jean-Charles vendte tilbage til sine rødder i midt 90´erne overtog han domænet fra sin far og grundlagde samtidigt restauranten ”Auberge de Vieux Vigneron”. På alle domænets parceller dyrkes jorden efter bæredygtige principper (lutte raisonée) og Fagots vine vinificeres traditionelt, naturligt og med 12 til 14 måneders lagring på fad i domænets kældre