Tilbud

Domaine Ampelidae - Marigny-Neuf - Loire - Sauvignon Blanc

Tilbuds Pris: 99,00 kr

Før Pris: 110,00 kr

  • Køb 6 for 539.7 og spar 10%

 


'Ren nydelse'


Glem vinen fra i går. Ampelidae er vine af i dag. En vin hvor jeg putter al min energi i. Altid bekymrer jeg mig om beskyttelse af naturen og om at opnå et ideal af renhed og intensitet, siger Frédéric Brochets, som ejer Ampelidae


 

Læs mere
TypeHvidvin
cl75
DyrkningsmetodeBiodynamisk
LandFransk
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
druerSauvignon Blanc
God TilBløde Oste, Fisk, Skaldyr
År2016
Alkohol12 %
Vivino3,8
Beskrivelse

Detaljer

Frédéric Brochet er vinmager. En smart en af slagsen. Frédéric og vin, ligesom Ying og Yang, rød og sort på rouletten, det hvide og gule i ægget, mand og kvinde, nat og dag. Du finder det ikke bedre. Enten er han at finde midt imellem sine vine overvejende sine træk. Hans tiltrækningskraft er hvordan man trækker det bedste ud af jorden på Marigny's vinmarker.

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Frédéric Brochets 'andenvin' fra Poitou - enestående friskhed, fylde og Sauvignon Blancs charme. Fantastisk vin med saftighed, dybde, elegance og friskhed, som kun Loire kan levere dem! 100% økologiske druer. 54f5adb7574e6 Finansbureauet.dk om 2012

Sauvignon Blanc Marigny-Neuf er et hit - 'Le Beststeller', som Frédéric selv kalder den med umiskendelig fransk accent. Rank, frisk og blød Sauvignon med masser af nyslået græs, hyld, kridt og grønt æble.

Om 2012: 54f5adb7574e6 Finansbureauet.dk 
Sauvignon Blanc fra Loire i klassisk fortolkning med masser af hyld, hø og grønne æbler i både næse og mund. Godt køb til prisen.

Anbefalet af Anders Grøndahl, Herning Folkeblad juni 2014 Charmerende, forfriskende og vrinskende ren hvidvin, der er ideel som aperitif før maden og vil matche den gravad laks helt perfekt. De, der ikke kender den ædle Sauvignon Blanc-drue, kan begynde her.

I glasset

Detaljer

Denne Sauvignon Blanc er Ampelidae's bestseller. Druerne dyrkes i en jord bestående af limsten, flint og ler. Vinen kommer fra unge stokke og kultiveret med en masse bladløv for at extraktere indbegrebet af den måske bedste druesort i verden. Farven er krystalklar og der findes spor af mint. Gennemtrængende frugtig med noter af gyvel og vedbend. Skarp men meget rig i munden. Aromatisk eftersmag som kendetegner god Sauvignon
Område og Producent

Detaljer

Vingårdene ved Ampelidae er ikke helt nye. Der findes en stor historisk arv bag dem. I mere end 1000 år har der været vinmarker op ad Poitou bakkerne. Landsbyen Marigny-Brizay har 9 slotte, som blev bygget igennem den store ekspansion indenfor vin som fandt sted i middelalderen. Idag arbejder Ampelidae med 5 af disse gamle domaines. Ampelidae er splittet op 2 hoveddele og som findes rundt om 2 ad de ældste slotte. Den geologiske struktur her, gør at de kan arbejde med forskellige druesorter.