3,5 vivino

DALMASO VINI - CABERNET DEL VENETO IGT

155,00 kr
  • Køb 6 for 95 pr. fl. og spar 39%

 

"Multi bene"

Vinene fra DalMaso er fantastiske. Vi har flere forskellige derfra. Vinene er stort håndværk og det gælder både de mindre dyre og helt op til deres meget kostbare vine. En vinfamilie der går langt tilbage i tiden og som har fundet vinmarker i Veneto, som passer til de enkelte druesorter.

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon
God TilRødt Kød, Vildt
År2017
Alkohol13 %
Vivino3,5
Duft

Rubinrød farve med violette refleksioner; duftende og koncentreret duft af rød frugt, delikat krydret;

Smag

På ganen er den blød, fuld, med behagelige søde tanniner.

Beskrivelse

Vinmarkerne på Berici Hills (17 hektar) har altid været et område med store røde vine, primært Tai Rosso, den indfødte drue Vicenza, efterfulgt af Cabernet og Merlot, begge af gammel oprindelse.Den klippeformede kalksten giver strukturen til vinene, mens vulkanske jordarter forbedrer aroma og smag.

Produceret i Lonigo og Alonte, i hjertet af Doc Colli Berici-området.

Vingårdens hjemmeside HER  - En video som viser den særprægede vingård HER

Område og Producent

Familiens historie begynder i det 19 århundrede ved bakkerne i Montebello i provinsen Vicenza. Grundlægger og oldefar til de efterkommere, der nu styrer DalMaso, Serafino Dal Maso, var ham der satte det hele i gang og sidst i 60'erne foretog hans barnebarn Luigino Dal Maso en omvæltning af firmaet. Han foretog store investeringer i nye marker i det sydlige Vicenza og begyndte nu at vende blikket mod at eksportere til udlandet. Autencitet er et kodeord i hele vinfremstillingen og idet hele taget i indstillingen, at drive et vinfirma. Hver eneste vin der laves, har deres og familiens særegne præg og du kan virkelig smage det igennem alle deres vine. Vinene kommer fra 3 steder i provinsen, nemlig Berici bakkerne, Lessini bjergene og Gambellara.