4,0 vivino

COOPERATIVA TRA PRODUTTORI “SCUTA!” BAROLO RISERVA 2013

299,95 kr
  • Køb 6 for 248.00 pr. fl. og spar 18%

 

"Dive up"

Vi får denne vin fra en samarbejdspartner, som fandt et restparti af denne Barolo med god alder. Vi syntes straks at det var value for money

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådeBarolo
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
DruerNebbiolo
God TilGrillede retter, Rødt Kød
År2013
Alkohol14 %
Vivino4,0
24 stk. På lager
Beskrivelse

Tra Produttori ligger i de rullende bakker omkring Barolo og råder over nogle af de smukkeste vindyrkende landskaber i verden. Nebbiolo og barbera er hoveddruerne med hver deres markante profil. Her i udgaver, hvor drikbarheden er i top og hvor balance, harmoni og stedstypicitet er i højsædet.

Flot og mægtig Barolo Riserva lagret i hele 5 år inden den er sat til salg på vores hylder. De første 2 år på store træfade og de sidste 3 år på flaske.

Det giver en topklasse vin, der kort sagt er i toppen af kransekagen i Barolo-land.
Skøn duft af roser, tjære, kaffe, kamfer, kirsebær, lakrids og jordbær. Silkeblød, raffineret og dyb.

Kongen af italiensk vin i en kompleks og harmonisk udgave, der kalder på de store glas og gerne en tur på karaffel et par timer før servering.

Barolo i den her klasse vil have slow-food. Braiseret kød, langtidsstegte svinekøber, svampe- og trøffelretter med pasta, oksekød med glace, ragú med vildt eller kødfulde simreretter. Tra Produttori giver dig en kompleks vin, god tekstur, med fine tanniner og en herlig syre friskhed.

OBS: FÅ FLASKER og kan kun købes her på webshoppen....