CIHUATÁN NIKTÉ - LIMITED EDITION - EL SALVADOR

550,00 kr

 

"The Flower"

For at skabe denne fortryllende rom blev Gabriela Ayala, Cihuatán's Master Blender, inspireret af den mystiske dronning af natten, også kendt som Sac Nicté i Nahuat ("sac" betyder hvid). Denne undvigende blomst blomstrer kun en nat og fylder luften med sin lokkende aroma af rå honning og jasmin. Den visner inden daggry. I Nikté fangede Gabriela den uforglemmelige oplevelse af at være vidne til dronningens flygtige blomst. Hun opdagede denne blomstre som barn i hendes bedstemors have

TypeRom
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandEl Salvador
Alkohol47,5 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Meget behagelig og mild med varme vanilje aromaer kombineret med en delikat egeduft, efterfulgt af antydninger af frisk mynte

tabs-icon2 Smag

En mild sødme fylder munden, med frisk mynte og marcipan. Frisk og saftig og meget velafbalanceret med fine egenoter

Beskrivelse

Cihuatán Nikté Limited Edition rom er udformet som en hyldest til mystikken fra Kay Nikté. I en fortryllende fest, der blev afholdt under den halvmåne månens lys, ville mayaerne tilbyde et hav af hellige kronblade til månegudinnen. En blanding af 4 rums mellem 12 og 15 år gammel i amerikansk eg ex. Bourbon og nye amerikanske egetræ tønder.

Se hvor rommen bliver lavet HER - se en dejlig video derfra også HER

Område og Producent

Cihuatán-dalen tæt beskyttede hemmeligheder og sagn er inspiration bag Cihuatán Rum. De er stolte over at dele dette hellige lands hemmeligheder med verden. Det er deres engagement i at holde deres rødder i live.

 I Nahuat betyder "Cihuatán" "landet ved siden af ​​den sovende kvinde". Legenden siger, at en gudinde kom til Cihuatán for mange århundreder siden og skænkede dette land med rigdom og frugtbarhed. Under hendes nåde har Cihuatán blomstret ud i frugtbare sukkerrørområder og det reneste af vand. I dag er dette de vigtigste ingredienser til håndarbejde af deres rom.

 Alle deres rum er håndlavet i El Salvador og man passer på hvert eneste trin fra sukkerrør til man flasker den færdige rom