CIHUATÁN NAHUAL - LIMITED EDITION - EL SALVADOR

550,00 kr

 

"I love Maya"

Licorera Cihuatán destillerer de mest fortryllende hemmeligheder og sagn fra den mayaske kosmovision for at skabe en en gang-i-en-levetid serie med Limited Edition-rum. Nyd en smag af deres mest private reserver, Cihuatán Nahual Limited Edition

TypeRom
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandEl Salvador
Alkohol47,5 %
tabs-icon2 Smag

Artisanal dulce de leche, Panela - Coconut Sweets, Bourbon kaffekirsebær, Marengs, ristet eg, cashewnødder.

Beskrivelse

Håndplukket som en charmerende hyldest til deres Maya-arv. En blanding af rums, mellem 11 og 14 år gammel i amerikansk eg ex. Bourbon-tønder. Kun 6.892 dyrebare flasker med denne rom frigives globalt. Hver flaske er håndnummereret og underskrevet.

De gamle folk i Cihuatán troede på det Nahual; en personlig værge ånd legemliggjort af en unik fusion af hellige dyr. Nahual er inspiration bag deres første rom-blanding, udformet med omhu for at vise deres Maya-arv. 

Se rommens hjemsted HER - En skæg anmeldelse af rommen HER

Område og Producent

Cihuatán-dalen tæt beskyttede hemmeligheder og sagn er inspiration bag Cihuatán Rum. De er stolte over at dele dette hellige lands hemmeligheder med verden. Det er deres engagement i at holde deres rødder i live.

 I Nahuat betyder "Cihuatán" "landet ved siden af ​​den sovende kvinde". Legenden siger, at en gudinde kom til Cihuatán for mange århundreder siden og skænkede dette land med rigdom og frugtbarhed. Under hendes nåde har Cihuatán blomstret ud i frugtbare sukkerrørområder og det reneste af vand. I dag er dette de vigtigste ingredienser til håndarbejde af deres rom.

 Alle deres rum er håndlavet i El Salvador og man passer på hvert eneste trin fra sukkerrør til man flasker den færdige rom