3,8 vivino

Chateau Pouroutou - AOP Bordeaux

110,00 kr

 

"The Jug"

Selvom salget af Bordeaux er gået tilbage blandt købere af dagligdagsvine, så findes der faktisk små perler i dette store distrikt. Prøv at udforske Bordeaux og du vil ikke fortryde.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeBordeaux
FyldeFrugtig, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerCab. Franc, Merlot
God TilGrillede retter, Lyst Kød, Rødt Kød, Vildt
År2014
Alkohol13,5 %
Vivino3,8
tabs-icon2 Smag

Vinen er mørkrød. Næsen afslører ristet fad, mokka, og noter af modne sorte frugter og krydderier. Strukturen er kraftfuld, dens intense udtryk af frugt understreges med fad og overgives indtil den rige og fulde finish.

Beskrivelse

I midten af Bordeaux i området Les Veyriers de Sainte-Radegonde syd for Castillon-la-Bataille ligger slottet , som er en del af det lokale kooperativ

Denne vin, næsten udelukkende Merlot, men med en smule Cabernet Franc, blev modnet på fad i 12 måneder, hvilket gav den rigdom såvel som krydderier. Intens saftig frugt skinner gennem vinen, moden og samtidig frisk. Vinen nærmer sig modenhed, klar til at drikke fra nu og 5 år frem..

Område og Producent

Bordeaux er den største appellation (vinregion) i Frankrig. Beliggende i det sydvestlige på kanten af ​​Atlanterhavet krydses det af Garonne og Dordogne og har et oceanisk og tempereret klima. Disse vines rigdom, kvalitet og mangfoldighed er baseret på jurdbundens typicitet, erfaring og blandingskunst. Tidevandet, der stiger fra de to floder, bringer vinen meget specifikke egenskaber. Røde Bordeaux-vine nyder godt af dette enorme område og tilbyder en palet af uendelige nuancer og kombinerer deres dyder på tusind og en måde.

Pouroutou er en karaffel eller et glas fra Spanien. Slottet i min familie bærer dette navn, fordi spanske indvandrere boede på ejendommen, før min bedstefar bosatte sig i 1940. I 1989 overtog jeg slottet ... det var logisk for mig, jeg så mig ikke gøre noget andet! Jeg lever efter naturens, plantens og månens rytme, de dikterer vejret og guider mig dagligt. Jeg elsker at være i mine vine, de er som mine børn! siger Eliane GRIER