3,5 vivino

Château Les Nougueys, Saint Estephe - 6 stk. org. trækasse

795,00 kr

 

'I original 6 stk. trækasse'

I original trækasse, som du med det samme kan ligge i vinkælderen eller du kan give som gave til vinelskeren. Klassisk Bordeaux med et twist…..

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeHaut Medoc
FyldeFyldig, Letkrydret, Tør
God TilLagrede Oste, Rødt Kød, Vildt
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
År2011
Alkohol12,5 %
Vivino3,5
Duft

Château Les Nougueys har en smuk klar rød farve. Duften er fyldig og let ristet med et væld af røde bær og krydderier.

Smag

Smagen er harmonisk og fyldig med krydrede undertoner. Vinen kan drikkes, men vil også udvikle sig op til 10 år fra høståret. 

Beskrivelse

En klassisk Saint Estéphe, fyldig og balanceret med et væld af mørke bær og krydderi.

Slottet råder over 7 ha, som er beplantet med følgende druesorter: 50% Cabernet- Sauvignon, 40% Merlot og 10% Cabernet-Franc.
Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 45 år. Druerne udvælges omhyggeligt og høstes manuelt, hvorefter de bringes til vineriet for at gennemgå en traditionel fermentering (Gæring).
Gæringen varer i 3 uger og finder sted ved en kontrolleret temperatur. Vinen lagres efterfølgende i 12-18 måneder på egetræsfade, hvoraf 40% er nye.

Se vingårdens hjemmeside HER

OBS:  Vinen sælges kun i den originale trækasse og hvori der er 6/1 fl. Prisen er for hele kassen 

Område og Producent

Château Les Nougueys kommer fra Château Haut-Coteau, som har været drevet af familien Brousseaus siden 1908. Slottet ligger i kommunen Saint Estèphe, der er én af de vigtigste Médoc appellationer. Saint-Estephe er den nordligste af kommunerne i Médoc og er med sine 1230 ha også den største. Jordbunden i distriktet er leret og dækket af grus. Disse forhold skaber solid vin med en fast solbæragtig frugt og meget syre.