3,4 vivino

Château Le Grand Sigognac - Medoc - 6 stk. i org. trækasse

495,00 kr

'Til kælderen tak'

Médoc området anses for ét af de helt klassiske franske vindistrikter. I området, der er beliggende nord for byen Bordeaux mellem floden Gironde og Atlanterhavet, fremstilles rødvin mest på Cabernet Sauvignon kombineret med druerne Cabernet Franc og Merlot.

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeBordeaux
FyldeFyldig, Tør
God TilRødt Kød, Vildt
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
År2011
Alkohol12,5 %
Vivino3,4
Beskrivelse

Området er kendt for de helt store Cru Classée vine, men der er også en lang række af mindre kendte men særdeles imponerende slotte.


 

I glasset
Château Grand Sigognac er smuk rubinrød i glasset med kirsebærfarvede reflekser. Duften er intens af blommer og modne mørke bær. I ganen fremtræder vinen meget harmonisk med en flot balance mellem lidt sødlig lakrids og friske blomster. En vin i flot harmoni med en elegant eftersmag. 
Område og Producent
Château Grand Sigognac er beliggende lige uden for byen Saint-Yzans de Médoc umiddelbart ved Gironde flodens udmunding. Slottets 47 hektar vinmarker vokser i en jordbund, som er gammel havbund. Jorden har store koncentrationer af ler, kalk og sand, hvilket er karakteristisk for regionen. Klimaet er influeret af den kystnære beliggenhed samt af Gironde floden, der løber gennem Bordeaux området. Markerne er beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc, som er en klassisk kombination for Médoc vine og som giver en god diversitet og harmoni i vinene.Vinen: Château Grand Sigognac består af 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 20% Cabernet Franc. Den klassiske druekombination giver en kraftfuld og intens vin. Druerne høstes ved optimal modenhed og bringes til vineriet, hvor de sorteres og bliver behandlet efter helt traditionelle Bordeaux metoder