Ch. la Raze Beauvallet, Bordeaux-Medoc

109,00 kr

 


"Medoc nok"


 


Silkeblød og fint balanceret Médoc i flot klassisk stil, men bløde tanniner og masser af frugt.

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Fransk
Fylde Fadpræget, Frugtig, Fyldig, Tør
God Til Lyst Kød, Stærke Oste, Vildt
druer Cab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
År 2012
Alkohol 12,5 %
Vivino 3,5
Beskrivelse

Detaljer

Château la Raze Beauvalet er fremstillet på 60% Cabernet Sauvignon, 39% Merlot og 1% Petit Verdot høstet fuldt modne i de kølige morgentimer. Efter høsten fragtes druerne til vineriet, hvor hver druesort har gennemgået en separat traditionel vinifikation. Under vinifikationen ligger druekvaset sammen med druemosten i 18-23 dage under kontrollerede temperaturer på 28-30 °C. Dette sikrer druernes friske frugtsmag i den endelige vin og udtrækker den smukke farve i vinen. Efter endt gæring lagres vinen delvist på egetræsfade inden den tappes på flaske.

www.gvg.fr/

I glasset

Detaljer

Château la Raze Beauvalet er intens rød i glasset med et næsten fløjlsagtigt skær. I duften er intense noter at mørk moden frugt og et let hint af egetræ fra fadlagringen. Smagen er fyldt af røde bær, vanilje og fine krydderier fra lagringen. I munden er Château la Raze Beauvalet silkeblød og elegant med flot afrundede tanniner og en eminent balance. Server Château la Raze Beauvalet til lyst kød som svine- og kalvekød, gryderetter og medium kraftige oste. Serveres ved 16-18°C.
Område og Producent

Detaljer

Médoc distriktet rangerer som et af de mest klassiske distrikter i Frankrig. Her fremstilles rødvin på mest Cabernet Sauvignon kombineret med Cabernet Franc og Merlot. Kombinationen af druerne skaber diversiteten og harmonien i vinene. Klimaet er stærkt influeret af den nære beliggenhed til Atlanterhavet samt af Gironde floden, som løber gennem Bordeaux distriktet. Jordbunden er præget af, at det er gammel havbund, og her er store koncentrationer af sand, ler og grus samt sten i varierende størrelser. Château la Raze Beauvalet er beliggende midt i Civrac-en-Médoc, som har produceret unikke vine af høj kvalitet siden midten af 19 hundredetallet.