Ch. Beaulieu, Lalande de Pomerol-Bordeaux

165,00 kr

 


'Den der ler sidst'


I Pomerol distriktet er jorden lidt mere leret end andre steder i Bordeaux. Derfor bliver smagen lidt anderledes og meget svær at definere. Så prøv denne vin….

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Land Fransk
Fylde Fyldig, Tør
God Til Rødt Kød
druer Cabernet Sauvignon, Merlot
År 2011
Alkohol 13 %
Beskrivelse

Detaljer

En klassisk Pomerol, der byder på masser af mørk frugt, flot balancerede tanniner og en dejlig vedvarende eftersmag.

I glasset

Detaljer

Château Beaulieu er smuk intens rød i glasset. I duften fornemmes modne sorte bær og i munden er vinen fyldig og charmerende, med solbær, sorte kirsebær og masser af intensitet. Eftersmagen er lang og vedvarende og støttes flot op af fint integrerede og elegante tanniner.
Område og Producent

Detaljer

Château Beaulieu ligger i appellationen Lalande de Pomerol, der ligger på den højre bred af Dordogne floden ca. 50 kilometer fra Bordeaux. Château Beaulieu, høre til i kommunen Nèac og har været i samme families hænder siden i 1892. Generation efter generation har slottet genereret ekspertise og erfaring, der i dag kommer tydeligt til udtryk i slottets vine. Daniel Larnaudie overtog slottet i 1976, og har formået at sikre en konstant udvikling af slottets vine der kombinerer tradition med ekspertise og moderne teknikker. Vinen: De 11 hektar marker, hvorfra druerne til denne vin stammer, er beliggende i det nord-østlige hjørne af kommunen Néac, bedre kendt som ”Bertineau”. Jorden er præget af ler og småsten og er beplantet med 20% Cabernet Sauvignon-druer og 80% Merlot-druer, hvilket også er forholdet i druesammensætningen i denne vin. Stokkene på markerne har en gennemsnitsalder på 35 år og sikrer dermed druer af meget høj kvalitet. Efter høsten har druerne gennemgået en klassisk vinifikation, med gæring på rustfrie ståltanke. Gæringen er foretaget ved kontrollerede temperaturer over en periode på 3 uger. Herefter er vinen lagret i store betontanke i 20 måneder, inden den er tappet på flaske.