CERO - MOUSSERENDE ROSÉ - ALKOHOLFRI - CALIFORNIEN - USA

99,50 kr

 

"The free-one Sparkling rosé"

Alkohol frie vine bliver bedre og bedre. Her en god mousserende rosévin, som kommer fra solrige Californien.

TypeMousserende, Rosé
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeCalifornien
FyldeFrisk, Frugtig, Halv Tør
DruerChardonnay
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr, Sushi
18 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

smuk lyserød farve, fine bobler, delikat duft samt frisk, lækker og autentisk smag.

tabs-icon2 Smag

smuk lyserød farve, fine bobler, delikat duft samt frisk, lækker og autentisk smag.

Beskrivelse

Cero-vinene destilleres ved brug af vakuum-metoden. Vakuumdestillation består i, at vinene ved meget lavt tryk og normal stuetemperatur separeres i forskellige fraktioner i en høj søjle, som står i et hermetisk lukket rum. Under vakuum nedsættes alkohols kogepunkt, så den faktisk ”koger” væk ved stuetemperatur - Cero-vinene destilleres ved ca. 30 °C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Dvs. at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Derudover får vinen heller ikke en ”kogt” smag, når man undgår de høje temperaturer. Alle processerne er totalt computerstyret, for at vinenes kvalitet kan holdes på et konstant højt niveau.
I modsætning til mange andre alkoholfri produkter, som ofte er tilsat meget sukker, så vil Cero-vinene gerne bevare den vinøse del i videst muligt omfang. Dels for at sikre den vinmæssige oplevelse, dels for at lave et reelt alternativ til vin på bordet i ethvert hjem.
De alkoholfri Cero-vine er reelle, velsmagende alternativer til almindelige vine. Det er gode vine, som hjælper forbrugeren med et alkoholfrit alternativ uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller det gode, sociale liv.

Denne alkoholfri mousserende rosévin er produceret af druerne Grenache (51%), French Colombard (25%), White Zinfandel (22%) samt et blend af andre druer, der alle er dyrket i Californien, USA.
Det er en flot mousserende rosévin, hvor alkoholen senere er trukket ud efter de mest moderne principper for at bibeholde den fine aroma og friske smag af frugt. Resultatet er en flot
mousserende rosévin med smuk lyserød farve, fine bobler, delikat duft samt frisk, lækker og autentisk smag.
Cero Sparkling Rosé er særdeles velegnet som aperitif, til festlige lejligheder og kan til enhver tid nydes i godt selskab - uden dårlig samvittighed. Da den er alkoholfri, behøver man ikke
at spekulere på begrænsninger og kan altid køre hjem igen.