Brindisi Apulia Riserva Negroamaro D.O.C.

85,00 kr
  • Køb 6 for 330 og spar 36%

 


'Topdrue'


Denne vin er produceret af Negroamaro druer, der er dyrket i Brindisi i provinsen Puglia - også kaldet “Italiens hæl”. Negroamaro har potentiale til at lave sågar rigtig topvine. Druen kan lave helt sorte og alkoholrige vine. Vi har her en som er knap så sort og alkoholrig, men mere drinkable.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Italiensk
Fylde Blød og Rund, Fyldig, Tør
druer Negroamaro
God Til Lagrede Oste, Lyst Kød, Vildt
År 2011
Alkohol 13,5 %
Beskrivelse

Detaljer

1/6 del af al italiensk vin kommer fra Puglien. Et fantastisk geografi og klima gør "hælen" til et barmhjertigt sted at dyrke vine på helt fra ukendte lokale druesorter til de mere kendte som Negroamaro og Primitivo. Puglien er udover en god kvalitet på vinene, næsten altid en garant for gode køb til rimelige priser og det gælder i særdeleshed denne dejlige vin fra vingården Rocca.

I glasset

Detaljer

Det er en flot rødvin med en dyb rubinrød farve, der bliver mere orange med tiden. Intens og let krydret duft med noter af modne frugter. Rund, saftig og silkeblød frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra Rocca, som blev grundlagt i 1880 af Francesco Rocca og lige siden har firmaet været en del af vinindustrien i Italien. Firmaet hedder nu helt korrekt Angelo Rocca & Figli, og det ejes stadig af familien Rocca. I begyndelsen handlede firmaet kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder firmaet over et top-moderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardia, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke.