Tilbud

Bordertown - South Australia - SMAGEKASSE M/3+3 HVID & RØD

Tilbuds Pris: 420,00 kr

Før Pris: 570,00 kr

 


"The twins"


HER HAR VI MED EN SKØN CHARDONNAY og SHIRAZ AT GØRE. FRA OMRÅDET MELLEM ADELAIDE OG MELBOURNE I SYDAUSTRALIEN HJEMTAGER VI DISSE DEJLIGE VIN.


BORDERTOWN HEDDER LANDSBYEN HVOR VINEN ER BLEVET HØSTET. FULDMODNE DRUER GIVER VIN SOM ER FYLDIG OG MODEN. EN VIN SOM GØR OS GLADE NÅR VI HVERT ÅR FOR DEN NYE ÅRGANG HJEM TIL WINEBOUTIQUE.


 

Læs mere
TypeHvidvin, Rødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig
druerChardonnay, Syrah/Shiraz
God TilBløde Oste, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Skaldyr
År2017
Vivino3,6
Beskrivelse

Detaljer

Vi har bestræbt os på at finde en vin som de fleste kan lide. Fuldmodne vine som har fået masser af sol. Ingen fadlagring men den rene frugt. Det gør den velegnet til mange retter. Specielt pastaretter, kalvekød, fugl for den rødes vedkommende og fede fisk, og skaldyr for den hvides vedkommende.

I glasset

Detaljer

Den røde: Denne Shiraz er dyb sort med herlig ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber. Smagen balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugtaromaer. Server Bordertown Shiraz til en godt stykke kød fra grillen. Serveres ved 16 – 18° C. Den hvide: I glasset er vinen funklende klar med en livlig og frisk bouquet af citrus, frisk græs og lidt tropiske frugter. Smagen er fyldig og koncentreret. Man fornemmer solens indflydelse, som giver vinen stor fylde og blød balanceret eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Padthaway og landsbyen Bordertown er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette harørt til, at nogen af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfr minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandresourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet. Bordertown Shiraz byder på en rigtig flot og typisk Shiraz. Høstet fra relativt gamle vinstokke, som giver god intensitet i vinen.