3,6 vivino

BORDERTOWN, PADTHAWAY-SOUTH AUSTRALIA - CHARDONNAY

95,00 kr
  • Køb 6 for 65.00 pr. fl. og spar 32%

 

"Clear Chardo"

Her har vi med en skøn Chardonnay at gøre. Fra området mellem Adelaide og Melbourne i Sydaustralien hjemtager vi denne dejlige vin. Bordertown hedder landsbyen hvor vinen er blevet høstet. Fuldmodne druer giver vin som er fyldig og moden. En vin som gør os glade når vi hvert år for den nye årgang hjem til Wineboutique.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
OmrådeSouth Australia
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerChardonnay
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød
År2018
Alkohol14 %
Vivino3,6
Duft

Dejlig duft af moden frugt

Smag

Virkelig dejlig frugtsødme, med noter af anannas og melon

Beskrivelse

Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Hvad anmelderne siger

Vi har i marts 2018 serveret vinen for vores smagepanel og de har givet den 4,2 P efter Vivino skalaen.

"En vin som alle kan lide" - "Dette er en Prisbasker vin" - "Passer til alle fiskeretter"

Område og Producent

Padthaway og landsbyen Bordertown er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette harørt til, at nogen af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandresourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz og Chardonnay vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet. Bordertown Chardonnay byder på en rigtig flot og typisk vin.