Bonpland Rum + Grape

Bonpland Rum + Grape
335,00 kr

 


'New to the family'


En ny form for rom og det at drikke rom. Snyd dig ikke for at prøve noget helt nyt.

Læs mere
Type Rom
cl 50
Alkohol 30 %
Beskrivelse

Detaljer

   Rommen kommer fra Caribien. Fragtet til Tyskland og lagret færdig i vinfade eksempelvis fra Mosel. Naturlig og uberørt, sådan....

I glasset

Detaljer

Single-frugt blanding af caribiske rom, modnet i vintønder, forfinet med ædle ”rot noble” sent høstet druer fra Mosel. Nyd denne håndlavede rom likør i cocktails eller ”neat” med is.
Område og Producent

Detaljer

De mest dyrebare dråber fra de traditionelle destillerier blev sikret af Bonpland Rum på en opdagelsesrejse gennem Caribien og Sydamerika. Bonpland Rum er modnet i tre-grænseregionen i Tyskland, Luxembourg og Frankrig på Familien Vallendar´s ejendom, som blev etableret i 1824. Rommen er vinificeret i vinfade fra de fineste Wine Estates i Tyskland, såsom VDP af Friedrich Becker fra Pfalz og Bernhard Huber fra Baden. De ypperligste Burgundies der oprindeligt er modnet i disse fade og det barske klima i bakkerne mellem Saar og Mosel, giver en klar entydighed og frugtagtig elegance i Bonpland rom-serien. For at understrege sin karakter, bruges der absolut ingen sukker eller farvestoffer i disse rom og ingen ”chilled” filtrering.