Bonpland rum 20 års - Barbados

Ikke på lager

1.499,00 kr

 


'Rum Y Barbados'


Så er det en rom fra den skønne caribiske ø Barbados. Flere store romfirmaer har base her, men Masterblenderen har igen fundet et fad, et af de små steder, som lever op til de hårde kriterier han sætter for, at vil fortsætte med rommen og fragte den til Tyskland, hvor den lagre i 6 mdr. i gamle tyske vinfade. Her er det en 20 år gammel rom fra 1996.

Læs mere
Type Rom
cl 50
Land Barbados
År 1996
Alkohol 45 %
Beskrivelse

Detaljer

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... 

I glasset

Detaljer

En dejlig let gylden kulør med aroma nødder. Smagen er eksotiske frugter og en dejlig sødme slutter det hele af.
Område og Producent

Detaljer

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom dra de helt kendte destillerier som det lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.