Bonpland Rum Rouge

350,00 kr

 

'New Generation'

Denne rom er et vellykket forsøg på at lave og lagre rom på en helt ny måde....

TypeRom
Indhold i CL50
Alkohol40 %
Beskrivelse

   Denne fyldige romblanding fra Trinidad, Jamaica, Guyana, Guatemala og Nicaragua får sin overdådige aroma efter at have lagret i Pinot Noir egetræsfade fra den eksklusive vingård - Friedrich Becker fra Rheinland Pfalz.

I glasset
Træ og tanniner er perfekt integreret med en tør finish på ganen. Aroma af chokolade, rosiner og røde bærfrugter gør det til den perfekte følgesvend på kolde vinterdage med en dejlig tør finish.
Område og Producent
De mest dyrebare dråber fra de traditionelle destillerier blev sikret af Bonpland Rum på en opdagelsesrejse gennem Caribien og Sydamerika. Bonpland Rum er modnet i tre-grænseregionen i Tyskland, Luxembourg og Frankrig på Familien Vallendar´s ejendom, som blev etableret i 1824. Rommen er vinificeret i vinfade fra de fineste Wine Estates i Tyskland, såsom VDP af Friedrich Becker fra Pfalz og Bernhard Huber fra Baden. De ypperligste Burgundies der oprindeligt er modnet i disse fade og det barske klima i bakkerne mellem Saar og Mosel, giver en klar entydighed og frugtagtig elegance i Bonpland rom-serien. For at understrege sin karakter, bruges der absolut ingen sukker eller farvestoffer i disse rom og ingen ”chilled” filtrering.