Bonpland rum Blanc

350,00 kr

 

'Den hvide mørke'

Skal du ikke prøve en helt ny type rom? Vi lover dig at du ikke har smagt noget lignende. 

Beskrivelse

  De mest dyrebare dråber fra de traditionelle destillerier blev sikret af Bonpland Rum på en opdagelsesrejse gennem Caribien og Sydamerika...

Denne blanding fra Jamaica, Trinidad, Barbados, Guyana, Fransk Vestindien og Java modnes gennem mange år på disse forskellige øer, før sin endelige afslutning i en dobbelt aldringsproces på Mosel. Udvalgt Rhum Agricole fra Det Franske Vestindien og et strejf af Batavia Arrak fra Indonesien giver denne blend sin unikke signatur. Batavia Arrak er også kendt som faderen til Rum og fermenteret med røde ris. Bondpland Blanc modnes i Chardonnay barrique fade fra VDP vingården - Bernhard Huber i Baden, for at give den sin unikke frugtighed og smøragtig karakter.

I glasset
Aroma af vanilje, tørrede stenfrugt og orange giver den sin elegante og bløde finish.
Område og Producent
De mest dyrebare dråber fra de traditionelle destillerier blev sikret af Bonpland Rum på en opdagelsesrejse gennem Caribien og Sydamerika. Bonpland Rum er modnet i tre-grænseregionen i Tyskland, Luxembourg og Frankrig på Familien Vallendar´s ejendom, som blev etableret i 1824. Rommen er vinificeret i vinfade fra de fineste Wine Estates i Tyskland, såsom VDP af Friedrich Becker fra Pfalz og Bernhard Huber fra Baden. De ypperligste Burgundies der oprindeligt er modnet i disse fade og det barske klima i bakkerne mellem Saar og Mosel, giver en klar entydighed og frugtagtig elegance i Bonpland rom-serien. For at understrege sin karakter, bruges der absolut ingen sukker eller farvestoffer i disse rom og ingen ”chilled” filtrering.