BODEGAS YLLERA - PEPE YLLERA - TEMPRANILLO - RIBERA DEL DUERO D.O.

BODEGAS YLLERA - PEPE YLLERA - TEMPRANILLO - RIBERA DEL DUERO D.O.
125,00 kr
  • Køb 6 for 537 og spar 29%

 


'Pepe'


Området Ribera del Duero er vel nok det vindistrikt i Spanien, hvor de bedste og kostbareste vine findes- massive investeringer fra store vinfirmaer har gjort Ribera til en fashionabel rødvin at drikke, men også en god en af slagsen. Vi har fundet en virkelig god Ribera, som er til at betale.


Pepe er en moderne frugtig vin, let drikkelig, og inviterer nemt til et glas mere. En alsidig vin, der kan nydes til de fleste typer mad, formelt som uformelt.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Spansk
Fylde Fadpræget, Fyldig, Halv Tør
druer Tempranillo
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År 2014
Alkohol 14,5 %
Vivino 3,7
Beskrivelse

Detaljer

Pepe Yllera, som er en hyldest til én af Bodegas Grupo Ylleras grundlæggere, er fremstillet 100% på Tempranillo-druer. Druerne er alle høstet ved håndkraft fra 30-40 år gamle vinstokke. De bedste druer vælges på markerne og ved ankomst til vineriet sorteres druerne atter, så kun de allerbedste anvendes til Pepe Yllera. Herefter fermenteres druerne ved kontrolleret temperatur 28°C i betontanke. Dernæst foregår en malolaktisk gæring og inden vinen aftappes modner den i seks måneder på amerikanske og franske egetræsfade.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

I glasset er vinen flot kirsebærfarvet med intense blålilla strøg. Duften er kraftfuld med stor variation af moden sort frugt, vanilje, lakrids og en smule eukalyptus fra fadene. Smagen er blød og flot struktureret. Den silkebløde og søde syre gør vinen frisk med en vedvarende eftersmag af bær og vanilje.
Område og Producent

Detaljer

Yllera familien har arbejdet med vin i 6 generationer. I dag ledes firmaet af de to tvillinger Marcos og Carlos Yllera. Deres vine bliver udmærket hvert år i forskellige konkurrencer og de får her de bedste scorer, men det bedste er kundernes anerkendelse Huset ligger i dag i byen Rueda og var i 1998 udsat for en omfattende brand som lagde gården i ruiner. Den er nu fuldt genopbygget og man laver virkelig god vin.