Barros ruby port - ALTID GOD TIL RISALAMANDEN

95,00 kr

 


'Port to joy'


Portvin er en nydelses drik af høj kvalitet og det er lige så stor en nydelse, at vi heldigvis igen har fået øjnene op for denne vin. En vi som er forstærket med alm. druesprit for at få den op på den velkendte alkoholprocent omkring de 20.


Portvin er faktisk en allround vin som kan nydes alene, eller med en småkage, som aperitif, til dessert, oste og meget andet.

Læs mere
Type Hedvine
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Fylde Blød og Rund, Frisk, Frugtig, Let Sødlig
God Til Aperitif, Bløde Oste, Dessert, Skimmel Ost
Alkohol 19,5 %
Vivino 3,7
Beskrivelse

Detaljer

Ruby Portvin er den søde kraftfulde stil med mørk farve. Denne Portvin er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed. Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtrækkes maksimalt farve og smagskomponenter fra skallerne. Når mosten opnår en alkoholstyrke omkring 6 – 7 % så tilsættes druesprit og man har en færdig Portvin på 20%. Denne færdige portvin lagres i husets dybe kældre og blandes af flere årgange, umiddelbart inden aftapning.
Denne Ruby portvin udvikler sig ikke videre på flasken og bør drikkes inden for én måned efter åbning.

I glasset

Detaljer

Barros Ruby Port er en elegant og intens portvin fyldt med frugt og præget af en harmonisk friskhed. Rød farve med en frisk bouquet af røde hindbær, jordbær og blommer. En fyldig smag med stor sødme og lang eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Barros blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet og er utvivlsomt ét af Portugals mest prestigefyldte portvinsproducerende firmaer. I den dengang lille by Vila Nova de Gaia på sydbredden af Douro floden i det nordlige Portugal grundlagde Manoel de Almeida i 1913 firmaet ”Almeida em Comandita”. Vila Nova de Gaia er i dag domineret af portvinshuse og i de charmerende, snævre gader foregår aldringen og blandingen af portvin til hele verden. Her støder man på nogle af de mest berømte navne indenfor portvinsfremstilling. Manoel de Almeida havde fra etableringen i 1913 hovedfokus på produktion og salg af portvin, og siden grundlæggelsen for mere end 100 år siden har firmaets succes været stødt stigende, og kvaliteten af Barros vine er gennem årene blevet manifesteret gennem adskillige udmærkelser. Barros anses for at være specialister i den vanskelige fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny, og Barros portvine er højt skattet af portvinselskere i hele verden.