3,8 vivino

Barbaresco - Piemonte - Riva Leone

179,00 kr

'Barbaren fra Leone'

Barbaresco. En vin som er lavet på 100 % Nebbiolo drue og som kommer fra tre kommuner i det nordvestlige Italien i vindistriktet Piemonte. Mange anser Barbaresco som lillesøsteren til Barolo, der også kommer fra Piemonte, men Barbaresco er helt sin egen og fortjener det.

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådePiemonte
FyldeFyldig, Tør
God TilBløde Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
DruerNebbiolo
År2012
Alkohol14 %
Vivino3,8
Beskrivelse


Barbaresco er en smule lettere end Barolo og gør den derfor mere imødekommende som ung vin.
Barbaresco vine kan være et sublimt køb, da du ofte kan finde vinene til 20-30 % lavere pris end Barolo og det selvom, at der laves betydeligt mere Barolo vin.
Alt i alt er Barbaresco en rig og en vin med mange lag, som giver dig en masse finesse og elegance.
Barbaresco kan faktisk med stor fordel lagre i både 10 og 20 år, hvis du finder en fra god årgang og fra en vinbonde der kan sit kram.
Denne Barbaresco har en murstensrød farve og en kompleks duft.
Du kan fornemme soltørrede tomater og bær i smagen.
Eftersmagen er dejlig medium fyldig med en anbefalesværdig jordsmag, garneret med tranebær, cedar træ og smukke tanniner og moderat egetræ.
En livlig appetitlig rødvin fra en god producent som gives guld i Tasting.com, med bemærkning som: Bedste køb og exceptionel.

I glasset
Denne Barbaresco har en murstensrød farve og en kompleks duft. Du kan fornemme soltørrede tomater og bær i smagen. Eftersmagen er dejlig medium fyldig med en anbefalesværdig jordsmag, garneret med tranebær, cedar træ og smukke tanniner og moderat egetræ. En livlig appetitlig rødvin fra en god producent som gives guld i Tasting.com, med bemærkning som: Bedste køb og exceptionel.