3,4 vivino

Balestino, Tempranillo, La Mancha

65,00 kr
  • Køb 6 for 45.00 pr. fl. og spar 31%

 

'Den fyldige'

 

Sommermoden, dejlig og fyldig på en af verdens bedste druer, Tempranillo. Spanien giver dig livsglæden……

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeLa Mancha
FyldeFyldig, Halv Tør, Kraftig
God TilGrillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Vildt
DruerTempranillo
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,4
114 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Balestino er en fyldig og kraftfuld vin med en smuk mørk farve. Duften er tæt af frugt med en let og interessant mineralsk kant.

tabs-icon2 Smag

I smagen fornemmes kirsebær, tomater og blommer og eftersmagen er mild og blød med en perfekt balance mellem syre, sødme og frugt. En flot eksponent for spansk vin.

Beskrivelse
  • Fyldig og frugtfyldt power spanier med masser af charme og en flot balance. En alsidig vin de fleste vil kunne lide og som passer til en bred vifte af mad.

  • Balestino er lavet 100% på den lille tykskallede Tempranillo-drue, som er den dominerende drue i de store spanske områder La Mancha, Rioja and Ribera del Duero. Druerne høstes fuldmodne i september og oktober måned, og bringes straks herefter til vineriet. Ved ankomst presses druerne let, inden de gennemgår en kontrolleret gæring ved 26-28 grader over 7-9 dage på store rustfrie ståltanke. Efter endt gæring hviler vinen på ståltanke, inden den tappes på flaske og frigives til markedet. 

     

 

Hvad anmelderne siger

Kunde Anmeldelser

Familien Brinck (5): – Meget flot mørk og kraftig spansk rødvin med en overraskende frugtrig bouquet. Behagelig mild og rund i munden med en fin balance i afslutningen. Skøn krydret og vedvarende eftersmag.

Familien Petterson (6): – En utrolig flot og fyldig rødvin, som falder i vores smag. En vin, der giver ganen en blid og behagelig smagsoplevelse. Vinen har fylde og afrundes på flotteste vis. Velegnet til al slags mad.

Familien Wessel (5): – Smuk mørk og fyldig vin med en liflig smag af de mørke bær. Mild og blid oplevelse i munden og eftersmagen er i særklasse. Perfekt balance afslutter vinen.

Familien Andersen (6): – Det er helt sikkert en utrolig god vin. Smuk kraftfuld mørk vin med en insisterende frugtrig duft. Fyldig mild og meget god i smagen. En skøn vin til blot at nyde.

Familien Gogtaph/Larsen (6): – En flot frisk og frugtrig bouquet har denne Balestino Tempranillo. Smagen er præget af de mørke bær, fyldig og god. En vin med charme og karakter, som vi synes rigtig godt om.

Familien Larsen (5): – Frisk og fyrig spansk rødvin med masser af gode smagsoplevelser i. Kraftfuld og intens i smagen og med en meget blød og behagelig eftersmag. Velegnet som ledsager til en god tapas, men kan sagtens drikkes til al mad.

Familien Jensen/Frederiksen (5): – Denne spanske vin har masser af power og fylde. Skøn og elegant bouquet og med en utrolig behagelig afrundet og blid eftersmag. Fin balance afrunder smagsoplevelsen.

price_qpr
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 32% mere
Område og Producent

Der har været dyrket vin i Spanien siden den tidlige middelalder og allerede dengang var vineksport en stor indtægtskilde for landet. Fra år 900 til 1487 forbød Maurerne imidlertid produktion af vin, men herefter har landet udviklet sig til ét af verdens førende vinproducerende lande, og er for så vidt angår mængde det 3. største vinland i verden. Spanien er i dag mest kendt for sine kraftfulde og karakteristiske rødvine, der er bredt elsket, og det med god grund. De spanske vindistrikter, hvorfra druerne til Balestino stammer, nyder godt af de mange solskinstimer og den meget ringe mængde nedbør, der er kendetegnende for Spaniens klima. Det kræver nøje planlægning fra vinbøndernes side at udnytte klimaet rigtigt, men lykkes det, så er resultatet druer med masser af kraft og saft og dermed et solidt grundlag for fremragende vine af høj kvalitet.