Aviation - American Gin - Batch Distilled

379,00 kr

'The american gin Way'

I sommeren 2005 var bartender Ryan Magarian med til en lille fest ved en kammerat, som introducerede ham for en væske bestående af sommer botaniske planter og krydderurter fra Portland-Oregon. Aldrig havde han smagt noget lignende og straks kontaktede han House of Spirits destilleriet i Portland, som havde lavet drikken. Derved opstod et skæbnefællesskab, hvor bartender og destilleri for første gang, sammen udviklede, det der skulle blive en verdensklasse gin – Aviation –

Indhold i CL70
TypeGin
LandNordamerikansk
Alkohol42 %
Beskrivelse

Aviation Gin tilhøre en helt ny kategori af “London Dry Gins”.
Disse gins viser et skifte væk fra den sædvanlige overvægt af enebær, til en mere balanceret brug af andre planter og krydderier.
Aviation Gin har i sig de rige dufte af blomster og krydderier, såsom lavendel, kardamomme og sarsaparille planten.
Ved at bruge disse ingredienser forsøger man fra destilleriet side, at indfange frodigheden, krydderierne, kreativiteten og friskheden, som kendetegner det nord-vestlige hjørne af USA.
Denne gin er en fortolkning af hvordan en amerikaner gerne vil have sin gin og måske også din.
Hvorfor hedder den Aviation?

Den kendte skuespiller Ryan Reynolds er blevet medejer af Aviation Gin. Se hans video HER

 Hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Taste the spirit that Wine Enthusiast named the top gin with a 97 rating. That’s 5 points higher than Hendrick‘s and Bombay Sapphire.

I glasset
Aviation er en smallbatch-sag fra Christian Krogstad og Andrew Tice, der med deres House Spirits Distillery står for fantastiske destillater af enhver slags. Ultrakompleks og velkrydret og en genial mixer. Ekstrem elegant og potent med lidt mindre enebær end sædvanligt - og kardemomme, lavendel, anis, sarsaparil og appelsinskal i hvad folket bag selv kalder ‘botanisk demokrati’.
Område og Producent
En simpel og unik balance af gin, Maraschino likør og frisk lemon. Det er den klassiske Aviation cocktail opfundet af bartender Hugo Ensslin på New York hotellet Wallick, for næsten 100 år siden. Bare en tår af denne cocktail, var nok der skulle til, for at det gik op for Ryan Magarian, at istedet for at gin kun var gin & tonic eller gin & martini, så var gin, i hånden på en passioneret bartender, vel nok den bedste spiritus til at lave drinks. Derved blev brandet opfundet og en mission var født.