3,9 vivino

Arthur Metz, "Philippe Michel" Brut, Cremant d'Alsace AOC

130,00 kr

 

"Cremant Classique"

Cremant er altid populært pga sin fine smag og sine traditioner. Nogle siger, at vinene kommer på siden af Champagnerne, bare til billigere penge. Her har vi fundet en vin som er rigtig "value for money".

TypeMousserende
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerAuxerrois
God TilAperitif, Fisk, Salat, Skaldyr
Alkohol12 %
Vivino3,9
tabs-icon1 Duft

Den karakteristiske aroma af vinen er fyldt med toner af tørret frugt, friske hvide og citrusfrugter, mineraler og gærkager. 

tabs-icon2 Smag

Livlig rig smagsvin med nuancer af citron, pære, æble, god struktur og behagelig frisk eftersmag. 

Beskrivelse

Maison Arthur Metz er ideelt placeret ved indgangen til den maleriske Alsace-vinrute, som er den centrale arterie i Alsace-vingården.

Arthur Metz er den første spiller i Alsatias vingård og den første producent af Crémant d'Alsace. Den er dedikeret til vinfremstilling, modning og aftapping af vin. Dets aktivitet er spredt over hele vinindustrien. Med to presse- og vinificeringscentre: Vendangeoir Scharrachbergheim og Winemaking Center Epfig , kan det vinificere alle sine produktioner i sine kældre i Marlenheim i hjertet af vingården.

Arthur Metz har opstillet en vinfremstillingsstrategi baseret på kvaliteten af ​​dets vinproducenter og udstyr samt optimal overvågning af vinfremstillingsprocessen. Arthur Metz har altid vidst, hvordan han skal behandle kvaliteten af ​​sine vine. De mange investeringer, der er foretaget på de forskellige produktionssteder og den høje kvalifikation af det ønologteam, der er på plads, er beviset.

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Huset Arthur Metz demonstrerer altid sin respekt for traditionerne og holder øje med produktkvaliteten. "Arthur Metz" er en førende producent af Alsace, der indtager førstepladsen til produktion af Crémant d'Alsace mousserende vin. Virksomhedens aktiviteter inkluderer både vinproduktionsprocessen såvel som en komplet produktionscyklus op til aftapningen. To moderne vinfremstillingsvirksomheder og et stort lager, 750 partnerskaber i vinmarker, 1090 hektar vinmarker i det prestigefyldte Grand Cru - dette imponerende arsenal takket være "Arthur Metz", der huser sit høje omdømme og vinder adskillige priser ved forskellige nationale og internationale konkurrencer. Siden 1991 er medlem af Les Grands Chais de France.

Les Grands Chais de France (GSF) - en gruppe af virksomheder, der blev grundlagt i Petersbahe i 1979 af en mand ved navn Joseph Helfrish (Joseph Helfrich). Virksomhedens vigtigste placering - Vosges du Nord (i det sydlige Frankrig). I dag Le Grand Chase de France - en stor og succesrig virksomhed, der fremstiller fransk vin af høj kvalitet og hovedsageligt sigter mod eksport (mere end 70% af produktionen). GSF ejer vinmarker i mange vinproducerende regioner - Alsace, Loire-dalen, Bordeaux (Landiras), Beaujolais (P. Desvignes) og Languedoc-Roussillon (Domaine DE la Baume).
Et særpræg ved selskabets GSF er et ønske om at bevare en lang tradition ved at kombinere dem med nyskabelserne i verden af ​​vinfremstilling. Dette skyldes mange års enorm erfaring fra mere end 1.200 ansatte. Den årlige omsætning for Les Grands Chais de France er omkring 700 millioner euro. Produktionsmængden - cirka 1 million flasker om dagen. Virksomhedens produktionsområde besidder 12,8 ha.