Anne Pichon - Grenache - Provence - FANTASTISKE ANMELDELSER - VORES YNGLING

110,00 kr
  • Køb 6 for 468 og spar 30%

'Je t'aime'


Det er skønt at se hvordan danskerne er begyndt at drikke syd-franske vine igen. Priserne og kvaliteten er i harmoni og du kan herfra finde små perler, som du kommer til at elske.

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Biodynamisk
Land Fransk
Fylde Blød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Halv Tør
God Til Bløde Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
druer Grenache noir
År 2017
Alkohol 15 %
Vivino 3,7
Beskrivelse

Detaljer

Vingården er et lille uanseelig sted, med sine vinmarker klos oppe af murerne. Udsigten og området er prangende og både Mont Ventoux og Avignon ligger ikke langt væk.

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Årgang 2016
VinAvisen - 5 stjerner - "En rigtig, rigtig lækker rødvin med en indtagende, blød frugt, fin krydring og en eftersmag, der fortsætter den gode druesmag." (Uge 11 / 2017)

Årgang 2016
VinAvisen - 5 stjerner - "Stor og flot rødvin. Muskler har den, intens frugt, en dejlig sødme, tilpas syre..." 

I glasset

Detaljer

Winemaker’en udtaler ”Jeg har lagt al min passion i produktionen af denne Cuvée. Jeg har dedikeret vinen til min hustru Anne, der elsker naturen lige så meget som jeg selv.” Resultatet er en helt speciel Cuvée med masser af bagte frugter og en smule noter af lakrids og krydderi fra fadlagringen i eftersmagen. En varm, blød og lækker rødvin med en fin struktur og en delikat eftersmag. Anne Pichon kan nydes til f.eks. retter med kalvekød eller små tapas, men vinen kan også med fordel drikkes for sig selv. Serveringstemperatur 16-18ºC.
Område og Producent

Detaljer

Vinen er lavet på ren Grenache og den drue er kendt for, at give megen alkohol til vinen, samt istedet for elegance, en masse kraft og saft. Dette er en vin danskerne elsker. Druerne kommer fra meget gamle vinstokke og er derfor medvirkende til at give vinen kompleksitet og krop med masser af smag. Solen bager dagen lang og druerne bliver rigtig modne og derfor er det godt, at der om aftenen og natten kommer en kølig vine fra bjergene omkring vingården. Druerne håndplukkes og ikke noget sted i fremstillingen bruges der kemikalier eller pesticider. På flasken står SAUVAGE, hvilket hentyder til at druerne for lov til at dyrkes i deres naturlige miljø uden for meget indblanding. Husbonden Maro har dedikeret vinen til sin hustru Anne, som virkelig er et natur menneske og det har givet inspirationen til denne dejlige vin, som har lagret på fad no. 12, før vinen bliver tappet på flaske.