Andersen Winery - Ingrid Marie æble - tør - 6 stjerner

Andersen Winery - Ingrid Marie æble - tør - 6 stjerner
279,00 kr
  • Køb 2 for 500 og spar 11%

 


'Åhh Marie'


I Knebel, ikke langt fra Mols Bjerge, laver 3 guttere frugtvine i absolut højeste kvalitet. Inspireret af "Det Nordiske" har de forsøgt og i høj grad lykkedes med at få det helt unikke, der er ved dansk frugt, ind i en Champagneflaske. Det er vine som vil bjergtage dig og du vil elske hver gang du skal til at åbne en flaske fra Andersen Winery.

Læs mere
Type Mousserende
cl 75
Land Dansk
Fylde Frisk, Frugtig, Fyldig, Tør
God Til Aperitif, Fed Fisk, Fisk, Skaldyr
Alkohol 12,4 %
Vivino 3,6
Beskrivelse

Detaljer

Før frugten bliver udvalgt til Andersens vin, testes den indgående for for syre, sødme, aroma og bitterstoffer. Derefter håndsorteres frugten og den presses og gæres. Til de fleste af deres vintyper placeres flaskerne med de nye vine i kældre i mange måneder. De sidste 21 dage hånddrejes flaskerne, nøjagtig som i Champagne, så de til sidst står i oprejst position i såkaldte pupitre. Herefter degorgeres vinen, hvor den midlertidig prop skydes af med tilhørende bundfald. Til sidst tilsættes den dosage som bestemmer sødmegraden.

Denne vin er lavet på den danske æblesort Ingrid Marie og er fra den danske frugthave. Dette er mere vinen til mad og eksempelvis til skaldyr er den uovertruffen.

Den nordiske bølge er nu kommet til disse helt unikke typer frugtvine, som ikke er smagt før.

Hvordan vinen laves Se her

I glasset

Detaljer

Duften er som alle Andersens vine utrolig ren. Det er Ingrid Marie æbler og det er samtidig en meget vinøs duft. Man kan faktisk blive i tvivl om det er Champagne du sidder med. Smagen er enormt fyldig og frugtig med masser af vedvarende bobler. Verdensklasse.....
Område og Producent

Detaljer

Andersen Winery er et dansk vineri, som er beliggende i det fantastiske landskab ved Mols Bjerge. Her fremstilles der mousserende frugtvine i absolut verdensklasse. Vinmageren udvælger det bedste indenfor danske frugter, druer og bær og gør dem til en unik smagsoplevelse. Folkene bag Andersen Winery er vinmageren Mads Groom Andersen, madspecialisten Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard. En vigtig del af de herres mission er, at inspirere dig, til hvordan deres mousserende vine kan spille sammen med mad. Det er lykkedes og i dag findes deres vine i kendte restauranter som, Henne Kirkeby Kro, Kong Hans og Geranium.