Andersen Winery - Discover Æble - sød - 6 stjerner

279,00 kr
  • Køb 2 for 500 og spar 11%

 


'Discover'


I Knebel, ikke langt fra Mols Bjerge, laver 3 guttere frugtvine i absolut højeste kvalitet. Inspireret af "Det Nordiske" har de forsøgt og i høj grad lykkedes med at få det helt unikke, der er ved dansk frugt, ind i en Champagneflaske. Det er vine som vil bjergtage dig og du vil elske hver gang du skal til at åbne en flaske fra Andersen Winery.

Læs mere
Type Dessertvin, Mousserende
cl 75
Land Dansk
Fylde Frisk, Frugtig, Sød
God Til Aperitif, Chokolade/konfekt, Dessert, Frugt, Skaldyr
Alkohol 2,2 %
Vivino 3,3
Beskrivelse

Detaljer

Før frugten bliver udvalgt til Andersens vin, testes den indgående for for syre, sødme, aroma og bitterstoffer. Derefter håndsorteres frugten og den presses og gæres. Til de fleste af deres vintyper placeres flaskerne med de nye vine i kældre i mange måneder. De sidste 21 dage hånddrejes flaskerne, nøjagtig som i Champagne, så de til sidst står i oprejst position i såkaldte pupitre. Herefter degorgeres vinen, hvor den midlertidig prop skydes af med tilhørende bundfald. Til sidst tilsættes den dosage som bestemmer sødmegraden.

Denne vin er selve nektaren af et dansk Discovery æble. Sød og kun på 2,2 % alkohol. En vin du kan servere ved enhver lejlighed.

Den nordiske bølge er nu kommet til disse helt unikke typer frugtvine, som ikke er smagt før.

Hvordan vinene laves hos Andersen Winery Se her

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Vi har haft den med til mange smagninger og vores kunder giver uden tvivl denne vin topkarakter. 6 stjerner.

I glasset

Detaljer

Duften er enorm og med masser af dejlig moden discovery æble. Smagen er sød frugt og meget vedvarende. Den dejlige syre, som er i danske æbler, gør smagen sammenhængende, så ikke bare sødmen, men også frugten som helhed kommer frem. Det er en vin du kan bruge i mange rare sammenhænge. Både til mad, hygge, varm sommerdag, hvis du skal køre eller når din bedste ven kommer forbi.
Område og Producent

Detaljer

Andersen Winery er et dansk vineri, som er beliggende i det fantastiske landskab ved Mols Bjerge. Her fremstilles der mousserende frugtvine i absolut verdensklasse. Vinmageren udvælger det bedste indenfor danske frugter, druer og bær og gør dem til en unik smagsoplevelse. Folkene bag Andersen Winery er vinmageren Mads Groom Andersen, madspecialisten Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard. En vigtig del af de herres mission er, at inspirere dig, til hvordan deres mousserende vine kan spille sammen med mad. Det er lykkedes og i dag findes deres vine i kendte restauranter som, Henne Kirkeby Kro, Kong Hans og Geranium.