Andersen Winery - Ben A Solbær - Sød - 6 Stjerner

279,00 kr
  • Køb 2 for 500 og spar 11%

 


'1'st class'


Dansk frugtvin lavet efter champagnemetoden. Danske frugter og bær, som med deres perfekte syre og sødme, gør disse til unikke smagsgiver til en vin, som er i den absolutte verdensklasse.

Læs mere
Type Dessertvin, Mousserende
cl 75
Land Dansk
Fylde Frisk, Frugtig, Fyldig, Sød
God Til Aperitif, Chokolade/konfekt, Dessert, Frugt, Skimmel Ost
Alkohol 9,2 %
Vivino 3,4
Beskrivelse

Detaljer

Før frugten bliver udvalgt til Andersens vin, testes den indgående for for syre, sødme, aroma og bitterstoffer. Derefter håndsorteres frugten og den presses og gæres. Til de fleste af deres vintyper placeres flaskerne med de nye vine i kældre i mange måneder. De sidste 21 dage hånddrejes flaskerne, nøjagtig som i Champagne, så de til sidst står i oprejst position i såkaldte pupitre. Herefter degorgeres vinen, hvor den midlertidig prop skydes af med tilhørende bundfald. Til sidst tilsættes den dosage som bestemmer sødmegraden.

Den nordiske bølge er nu kommet til disse helt unikke typer frugtvine, som ikke er smagt før.

Hvordan vinene laves hos Andersen Winery Se her

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Vores smagsanmelderer giver Ben A Solbær den størst mulige karakter som er 6 stjerner.

"Et unikt produkt, som er inspireret af den nordiske gourmet bølge"

I glasset

Detaljer

Denne fantastiske danske frugtvin er noget nær det perfekte glas vin man kan få. Duften er en eksplosion af moden solbær , som er af sorten Ben Adler. Smagen er en blanding af en velintegreret syre og en sødme af solbær som bliver forstærket af de vedholdende perler. Vi smagte vinen igennem 3 dage og på tredie dagen var der stadig bobler. Du kan bliver ved med at smage vinen og her har du en vin i verdensklasse.
Område og Producent

Detaljer

Andersen Winery er et dansk vineri, som er beliggende i det fantastiske landskab ved Mols Bjerge. Her fremstilles der mousserende frugtvine i absolut verdensklasse. Vinmageren udvælger det bedste indenfor danske frugter, druer og bær og gør dem til en unik smagsoplevelse. Folkene bag Andersen Winery er vinmageren Mads Groom Andersen, madspecialisten Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard. En vigtig del af de herres mission er, at inspirere dig, til hvordan deres mousserende vine kan spille sammen med mad. Det er lykkedes og i dag findes deres vine i kendte restauranter som, Henne Kirkeby Kro, Kong Hans og Geranium.